Bedrijfsfeest Schipluiden

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Schipluiden, Zuid-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

De Brasserij

De Brasserij Op de grens van Delft en Rijswijk ligt Partycentrum - Restaurant De Brasserij. Deze sfeervolle stadsboerderij uit 1860 is de perfecte locatie voor bijzondere feesten met alle comfort van deze tijd. Deze prachtige boerderij gelegen te Delft is uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest. Van kleine feestjes tot grote personeelsfeesten, deze oude boerderij is overal voor te gebruiken. Met de juiste aankleding kan ieder themafeest hier plaatsvinden! Laat je betoveren door een eeuwenoude boerderij, met haar eigen charmes.

Bedrijfsfeest Delft

Vrijblijvende offerte

De Lindenhof

De Lindenhof De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. bekend van het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

Bedrijfsfeest Delft

Vrijblijvende offerte

Delta Hotel

Delta Hotel Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel: de combinatie van ‘anders dan anders’ én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. Een absolute meerwaarde voor iedere bijeenkomst. Gelegen aan de Nieuwe Waterweg beschikt het Delta Hotel over 78 kamers en 6 unieke zalen met allemaal het unieke uitzicht over het water. Ontspannen genieten van het uitzicht over het water en de vele lichtjes van de havens van Rotterdam.  Het Delta Hotel…

Bedrijfsfeest Vlaardingen

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte