Bedrijfsfeest Barendrecht

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Barendrecht, Zuid-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Het Zalmhuis

Het Zalmhuis Het Zalmhuis omvat een sfeervolle Brasserie, het intieme ‘Le Souterrain’ en ‘La Grande Salle’ met allure. Alle ruimten beschikken over een eigen terras en het Zalmhuis biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor minder validen is er een gastvrije entree en natuurlijk heeft u de beschikking over een lift. Kom genieten van de plek waar de Hollandse IJssel, Lek en Noord samenvloeien in de Nieuwe Maas en onderga in het Zalmhuis een culinair feest met het mooiste uitzicht. Aantal gasten plenair: 201-500 Grootste zaal: 250  

Bedrijfsfeest Capelle aan den IJssel

Vrijblijvende offerte

Staal Rotterdam

Staal Rotterdam STAAL Rotterdam is een horecabedrijf dat bestaat uit een drietal verschillende locaties, alle gesitueerd in en bij het Beurs WTC in het centrum van Rotterdam. Op de begane grond kunt u het boulevardcafé vinden met een groot terras (direct gesitueerd aan het Beursplein), het brasserie-restaurant (op entreeniveau van het Beurs WTC) en zaal STAAL (de voormalige vergaderzaal van de Kamer van Koophandel), welke zich bij uitstek leent voor personeelsfeesten, presentaties, recepties etc. Inmiddels door velen benoemd als Zaal Staal heeft Rotterdam er een prachtige locatie bij met ongekende allure. Een panoramisch uitzicht over de…

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Eau Lounge

Eau Lounge Gelokaliseerd op een van de meest opwindende locaties die de stad Rotterdam te bieden heeft, is EAU Lounge honderd meter vanaf de Oude Haven en vijfhonderd meter verwijderd van het centrum verscholen in het oude Maastheater. Deze locatie is gemakkelijk te voet bereikbaar, met de auto, fiets, en met oog op de zomer bijvoorbeeld een Vespa scooter. Er is naast EAU Lounge direct een aanlegplaats, dus de locatie is ook per watertaxi toegankelijk. EAU Lounge is het antwoord op de vraag naar een modieuze en eigentijdse hotspot. Bezoekers wanen zich in een idyllische omgeving door de fenomenale omgeving en het…

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

MS De Waterman

MS De Waterman Een nieuwe evenementenlocatie te water: MS de Waterman! Klassiek in een modern jasje. Met haar klassieke vorm en moderne interieur verwelkomt zij gezelschappen tot 500 gasten en is zij ideaal voor kleine groepen. Het schip met 750m2 aan ruimte op het water is divers inzetbaar. Drie ruimtes en een prachtig buitendek zorgen voor een intieme omlijsting van uw evenement. Naast diverse opstapplaatsen in Rotterdam heeft MS de Waterman mogelijkheden tot aanmeren in onder andere Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Engels Grandcafe

Engels Grandcafe Engels Grandcafé Restaurants Zalen in Rotterdam heeft een van de mooiste uitzichten over de uitzonderlijke skyline te bieden. Wat is er mooier om dit te kunnen combineren met uw evenement? Er zijn mogelijkheden van intiem tot enorm, van vergaderingen in de vele gemoderniseerde zalen tot een spetterend feest in de balzaal en/of op de bijbehorende dakterrassen.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Arminius

Arminius Centraal gelegen aan het Museumpark heeft Arminius vier stijlvolle zalen in een inspirerende omgeving voor uiteenlopende bijeenkomsten. Het gerestaureerde Jugendstil kerkgebouw is een uniek decor voor een bedrijfsfeest! De zalen met ieder een eigen karakter zijn flexibel in te delen met een capaciteit van 10 tot en met 500 personen van werkgroepruimte tot groot evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos om aan de wensen te voldoen. Arminius voorziet een activiteit van een professionele catering: een verzorgde lunch, een aangeklede borrel, een bijzonder buffet of meergangendiner.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

De Euromast

De Euromast Laat uw gasten tijdens het bedrijfsfeest genieten van een fabelachtig uitzicht vanaf "De Euromast" en bezorg een onvergetelijke ervaring. Men kijkt uit over Rotterdam en 's werelds grootste haven. De verschillende sfeervolle zalen met gezellige bars zorgen voor een goed bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Van Nelle Ontwerpfabriek

Van Nelle Ontwerpfabriek De 'Van Nelle Ontwerpfabriek' maakt een onuitwisbare indruk op iedere bezoeker vanwege de sfeer, uitstraling en het karakter van deze locatie. De locatie beschikt over 9 verschillende ruimten die ieder hun eigen charme uitstralen. Neem bijvoorbeeld 'The Tearoom' op de 9e etage van het gebouw. Vanuit hier kunt u genieten van een geweldig uitzicht waarbij Rotterdam werkelijk aan uw voeten ligt. Of de 'Tabaksfabriek', een ruimte op de begane grond waar nog steeds de exotische en nostalgische geur van tabaksbladeren hangt. De sfeer van deze ruimte is industrieel, ruig en ruim. 

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Pompgebouw de Esch

Pompgebouw de Esch Aan de rand van Kralingen vindt u het monumentale pand Pompgebouw De Esch.  Dit gebouw behoorde voorheen aan de Rotterdamse Drinkwaterleiding en bestaat al sinds 1885.  Begin jaren ’90 is deze unieke plek verbouwd tot een evenementenlocatie.  Met drie zalen zijn de mogelijkheden oneindig om uw feest onvergetelijk te maken.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Hal 4.1

Hal 4.1 Hal4.1 is een multifunctionele evenementenlocatie aan de Nieuwe Maas met een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam. De industriële sfeer van het gebouw, van oorsprong een machinewerkplaats op het terrein van het Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam, is na een grondige verbouwing en recente restyling behouden. De locatie is gelegen naast de Watertoren in Kralingen-Crooswijk en is zowel vanaf de snelweg, het water en met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Cruise Terminal

Cruise Terminal De Cruise Terminal Rotterdam is alles behalve een saaie locatie. Het mooiste uitzicht van Rotterdam door de 100 meter lange raampartij en uitzicht op de Maas maakt van iedere bijeenkomst een kleine (werk)vakantie.  De Cruise Terminal Rotterdam is net buiten het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Maas, op de Kop van Zuid. Met openbaar vervoer als metro, tram, bus en watertaxi gemakkelijk te bereiken. Direct naast de Cruise Terminal Rotterdam is er parkeergelegenheid voor ongeveer 250 auto’s. Gezien het feit dat de locatie aan het water ligt, zijn er ook mogelijkheden om met een boot aan te meren.

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Het Drijvend Paviljoen: dé unieke, innovatieve en duurzame evenementenlocatie van Rotterdam! Het paviljoen ligt op het water in de Rijnhaven, vlak aan de zuidelijke voet van de Erasmusbrug. Deze zakelijke evenementenlocatie met een uitzonderlijke uitstraling is zeer geschikt als congres-, vergader-, presentatie-, diner- of feestlocatie. U ontvangt uw gasten in een prachtige lichte omgeving met wijd uitzicht over de Rijnhaven. Het paviljoen is flexibel in te richten in elke gewenste stijl. In het auditorium, geschikt voor 150 personen en van alle technische faciliteiten voorzien, presenteert u in een representatieve omgeving uw…

Bedrijfsfeest Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Alcazar Events

Alcazar Events is een unieke locatie voor uw spetterende bedrijfsfeest. U vindt er in het totaal 8 verschillende zalen die allen zijn eigen faciliteiten hebben en sfeer uitstralen. Recentelijk is het gefacelift en voorzien van de nieuwe snufjes.

Bedrijfsfeest Puttershoek

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte