Bedrijfsfeest 't Goy

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in 't Goy, Utrecht? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

NBC Nieuwegein

NBC Nieuwegein Het NBC is een uitstekende locatie voor elke gewenste bijeenkomst. Het is een multifunctioneel centrum waar veel verschillende combinaties mogelijk zijn. Creëer uw eigen gewenste bedrijfsfeest in NBC Nieuwegein.  

Bedrijfsfeest Nieuwegein

Vrijblijvende offerte

Green Village

Green Village Green Village is rustig gelegen aan de rand van Nieuwegein, op de grens met Utrecht. Centraler en beter bereikbaar kan haast niet en nergens parkeert u zo gemakkelijk voor de deur: gratis. De voormalige boerderij heeft sfeervolle zalen en een adembenemende buitenentourage, ruime parkeergelegenheid en een riant terras met uitzicht over het water.

Bedrijfsfeest Nieuwegein

Vrijblijvende offerte

Brothers

Brothers Het centraal gelegen en met 5 sterren bekroonde ‘Brothers Bunnik’ bevindt zich aan de A12, direct naast afslag 19, te Bunnik. Deze zakelijke doch sfeervolle evenementenlocatie heeft een gratis beveiligd parkeerterrein voor ruim 1200 auto’s. Uitgaanscentrum Brothers beschikt over 4 zalen waar ieder bedrijfsfeest zijn plek kan vinden. In de met Italiaanse accenten ingerichte "club zaal" vind je naast meerdere verdiepingen en danspodia ook een wervelende licht- en geluidsinstallatie. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldige club!  

Bedrijfsfeest Bunnik

Vrijblijvende offerte

De Landgoederij

De Landgoederij De Landgoederij is een eigentijdse, ruim opgezette en goed bereikbare evenementen- en feestlocatie in het midden van het land. Het landgoed langs de Kromme Rijn in een historische omgeving, met Kasteel Cammingha op de achtergrond, geeft u onmiddellijk een speciaal gevoel. Wie het landgoed oploopt, heeft meteen het gevoel dat de bewoners hier bijzondere tijden hebben meegemaakt. De panden, de tuin, het kasteel Cammingha op de achtergrond: ze ademen verhalen, historie en beleving. Als een enclave aan de rand van Bunnik, langs het kabbelende riviertje de Kromme Rijn, is het landgoed een monumentaal erfgoed met een geschiedenis die al…

Bedrijfsfeest Bunnik

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte