Bedrijfsfeest Odijk

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Odijk, Utrecht? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

NBC Nieuwegein

NBC Nieuwegein Het NBC is een uitstekende locatie voor elke gewenste bijeenkomst. Het is een multifunctioneel centrum waar veel verschillende combinaties mogelijk zijn. Creëer uw eigen gewenste bedrijfsfeest in NBC Nieuwegein.  

Bedrijfsfeest Nieuwegein

Vrijblijvende offerte

Green Village

Green Village Green Village is rustig gelegen aan de rand van Nieuwegein, op de grens met Utrecht. Centraler en beter bereikbaar kan haast niet en nergens parkeert u zo gemakkelijk voor de deur: gratis. De voormalige boerderij heeft sfeervolle zalen en een adembenemende buitenentourage, ruime parkeergelegenheid en een riant terras met uitzicht over het water.

Bedrijfsfeest Nieuwegein

Vrijblijvende offerte

CitySense

CitySense In het voormalige Jacobi Theater, gevestigd in de binnenstad van Utrecht, vindt op dit moment de realisatie plaats van een bijzondere evenementenlocatie. Per 1 november 2012 openen we de deuren van een unieke 4D locatie voor de corporate, private en publieke markt. De multifunctionele ruimte biedt plaats aan 350 personen en zal zich kenmerken door eigentijdse techniek waarbij licht, geluid, beeld, maar ook geur een vast element zal zijn. Bijzonder zal de projectiewand van bijna 20 meter zijn waarop onder meer content op maat kan worden afgespeeld. De lokatie wil zich profileren als een duurzame innovatieve locatie met een hoog…

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

Stadskasteel Oudean

Stadskasteel Oudean   Wat biedt Stadskasteel Oudaen? Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het Stadskasteel beschikt naast grand-café Het Proeflokaal over diverse sfeervolle zalen, á la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen. Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, huwelijken, diners en feesten. Het…

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

Central Studios

Central Studios Central Studios is een evenementenlocatie in het midden van het land met twee aan elkaar geschakelde ruimtes die verdeeld kunnen worden in 3 aparte studio's. Naast de unieke ligging van het complex en de talloze mogelijkheden binnen de muren. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsfeest geheel naar uw wensen wordt uitgevoerd.  

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor een zakelijke borrel, diner of receptie. Deze ruimte beschikken over airconditioning, automatische zonwering, zijn goed verlicht, hebben veel invallend daglicht en u heeft beschikking over een draadloos en vast netwerk. Indien gewenst verzorgen wij een projectiescherm, flip-over en overige vergaderfaciliteiten. De Herenkamer De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. Een perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 25 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen. De Herenkamer…

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

The Colour Kitchen Utrecht

The Colour Kitchen Utrecht The Colour Kitchen in Utrecht bevindt zich in een compleet gerenoveerd authentiek schoolgebouw met bijbehorende tuin. De locatie beschikt over drie stijlvolle vergaderlokalen. Deze zijn geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als bedrijfsfeesten en partijen.   The Colour Kitchen is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. In de Christinazaal zijn er mogelijkheden tot 150 personen. Voor de grotere gezelschappen is er een prachtig authentiek theater waar bijzondere diners, conferenties, symposia of andere spraakmakende evenementen kunnen worden gehouden.

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

The Basket Utrecht

The Basket Utrecht In het Universiteitscentrum De Uithoef is de unieke locatie, Grand Café The Basket te vinden. Het pand is ontworpen door NL Architects uit Amsterdam en heeft de Rietveldprijs en AM NAI prijs voor jonge architecten gewonnen. The Basket is een populair Grand Café, ook uitermate geschikt voor gezellige borrels en groepdiners. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld Boerderij Mereveld ligt midden tussen de weilanden en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen, direct aan de golfbaan. Op de ruime terrassen kunt u extra genieten van het buitenleven. Door de centrale ligging, dicht bij het centrum van Utrecht, is de boerderij uitstekend bereikbaar. Er is volop gratis parkeergelegenheid en treinstation Utrecht Lunetten is op loopafstand. Boerderij Mereveld is een locatie voor ieder denkbaar evenement: uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, informele vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Bedrijfsfeest Utrecht

Vrijblijvende offerte

Brothers

Brothers Het centraal gelegen en met 5 sterren bekroonde ‘Brothers Bunnik’ bevindt zich aan de A12, direct naast afslag 19, te Bunnik. Deze zakelijke doch sfeervolle evenementenlocatie heeft een gratis beveiligd parkeerterrein voor ruim 1200 auto’s. Uitgaanscentrum Brothers beschikt over 4 zalen waar ieder bedrijfsfeest zijn plek kan vinden. In de met Italiaanse accenten ingerichte "club zaal" vind je naast meerdere verdiepingen en danspodia ook een wervelende licht- en geluidsinstallatie. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldige club!  

Bedrijfsfeest Bunnik

Vrijblijvende offerte

De Landgoederij

De Landgoederij De Landgoederij is een eigentijdse, ruim opgezette en goed bereikbare evenementen- en feestlocatie in het midden van het land. Het landgoed langs de Kromme Rijn in een historische omgeving, met Kasteel Cammingha op de achtergrond, geeft u onmiddellijk een speciaal gevoel. Wie het landgoed oploopt, heeft meteen het gevoel dat de bewoners hier bijzondere tijden hebben meegemaakt. De panden, de tuin, het kasteel Cammingha op de achtergrond: ze ademen verhalen, historie en beleving. Als een enclave aan de rand van Bunnik, langs het kabbelende riviertje de Kromme Rijn, is het landgoed een monumentaal erfgoed met een geschiedenis die al…

Bedrijfsfeest Bunnik

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte