Vout Feest

Witte sokken en frikandellen

Even een avondje ongegeneerd fout doen. Gasten in foute kledij en een ontzettend foute DJ. Maar wel een hoop gezelligheid! Dans de Macarena met uw collega’s en ga knettergek op de foto met z'n allen. Op deze avond mag het allemaal!

Verloop themafeest

Bij de entree wordt al snel duidelijk hoe fout dit feest gaat zijn. U wordt verwelkomd door Sjonnie en Anita die grote kauwgomballen uitdelen. Sjonnie en Anita zullen uw gasten tijdens het feest ook nog gaan vermaken en zijn niet niet vies van een partijtje onvervalst kauwgombal klappen. 

Eenmaal binnen draait de DJ alleen maar gouwe ouwe meezingers, waarbij bijvoorbeeld het songfestival repertoire niet ontbreekt. Op de tafels staan oerhollandse foute, maar Oh zo lekkere tafelgarnituren zoals kaas met een zilveruitje en worst. Verspreid door de locatie kunnen de gasten deelnemen aan een aantal foute spelletjes zoals sjoelen, kop van jut en spijkerpoepen.  

Later op de avond is het tijd voor een rondje foute Bingo! De Bingomaster deelt de kaarten uit en legt de spelregels uit. Hierna kan het spel beginnen! Op een dolkomische manier bouwt de Bingomaster de spanning op. Wie het eerste een rijtje vol heeft, ontvangt een hele foute prijs!

Hierna neemt de DJ het weer over en zorgt hij gegarandeerd voor een volle dansvloer.

 Een gezellige avond, waarbij het allemaal niet gek en fout genoeg kan zijn!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Vout Feest

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief