The Flashing 80´s Party

Groovy times are back!

In de jaren tachtig ontstond een groovy mix van soul-, funk- en popmuziek. Sterren als Phil Collins, Elton John, Diana Ross, Michael Jackson en Madonna traden voor het voetlicht. Stuk voor stuk toppers van wereldformaat die een decennium muzikaal kleur gaven. Hippe discotheken, dito kledij, historische televisie en sportieve hoogtepunten maakten deze periode tot een onvergetelijke tijd. Themafeest The Flashing 80´s Party doet ze herleven, als de dag van gisteren.

Verloop themafeest

Twee rollergirls heten u en uw gasten op bijzondere wijze welkom – vanzelfsprekend in vol tachtigerjaren ornaat. De muziek wordt verzorgd door een swingende band of DJ. Aan u de keus! Een volle dansvloer en een dampende ambiance gegarandeerd!

Wie even wil uitblazen, kan genieten van ons speciaal samengestelde ‘80’s-buffet’. Proef de jaren tachtig en werp intussen eens een blik op de grote schermen. Haal herinneringen op aan de hand van fragmenten uit legendarische tv-series als ‘Dallas’ en ‘Nightrider’. Pink een traantje weg bij ‘E.T.’ of juich nog één keer luid voor wellicht het mooiste doelpunt ooit, waarmee Marco van Basten het Nederlands voetbalelftal in 1988 naar de Europese titel schoot. Onvergetelijk!
 
The Flashing 80´s Party, als de dag van gisteren!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over The Flashing 80´s Party

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief