The Black & White Party

Een kleurrijk zwartwitspektakel

Nacht der nachten. Aardedonker. Zachtruisende adem, geroezemoes in de zaal. De spanning wordt voelbaar – wat gebeurt er…? En dan, plotseling… de nacht breekt open! Ontlading. Witte elementen verschijnen. Witte schimmen, muziek… Een lichte sensatie gaat door het publiek…
En dat is nog maar het begin!
Themafeest The Black & White Party is trendy, een tikje futuristisch, zinnenprikkelend, gracieus en elegant. Maar bovenal: ongekend anders!

Verloop themafeest

Al eens ontvangen door een robot? Kennisgemaakt met de ‘White Queens’, zilverig gebodypaint, wit bepruikt, ‘zwevend’ in wittehoepeljurken? Zij zijn uw gastvrouwen tijdens The Black & White Party. De avond begint met een cocktail, gevolgd door een wervelende lasershow. Wit en zwart staan centraal, in kleding, entourage en show.

Ongeëvenaard is de ‘Tissueact’, een acrobatisch schouwspel uitgevoerd aan lange, witte draperieën tegen een gitzwarte ‘hemel’,waanzinnige luchtchoreografie tien meter boven de grond…!
 
Tijdens de party neemt een professionele, in black & white gehulde, allround coverband de muziek voor haar rekening. Voor afwisseling wordt gezorgd door diverse gelouterde artiesten en een DJ van kaliber. Voel de sferen, de moods en de vibes. Strijk neer in het prachtig witte loungemeubilair, relax en streel uw tong met een heerlijk hapje en een drankje tijdens ons exclusieve walking diner concept. Dans, rust, drink, eet, praat, lach en… ervaar deze unieke beleving in elke vezel!
 
The Black & White Party, trendy, zinnenprikkelend, spectaculair!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over The Black & White Party

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief