The 90´s Experience

Een swingende pre-millenniummix!

The 90's Experience Party is een stapje terug in de tijd met de millenniumwisseling als metaforisch scharnier: vers in het geheugen, maar niettemin boordevol gebeurtenissen die voor mondiale beroering zorgden. Tijdens dit speciale themafeest worden ze allemaal even aangetipt, in beeld en geluid. The 90’s Experience Party staat voor de bekroning van een millennium!

Verloop themafeest

The 90's Experience Party is een subtiele mix van wereldschokkende gebeurtenissen en daverende muziek, van hoogtepunten en van dieptepunten. Weet u nog: de eerste Golfoorlog? De hype rond de ‘Spice Girls’ en ‘Take That’? De roemruchte Clinton-Lewinsky-affaire? De opkomst van het internet en de mobiele telefonie? Welnu, onze band en/of DJ zijn meer dan uitstekend op de hoogte van de negentiger jaren. Op zeker dat hun muzikale vertaling van dit roerige decennium u een avond als nooit tevoren bezorgt.

Ricky Martin, Celine Dion, Robby Williams, Anouk, allemaal komen ze voorbij. En is er een waardiger afsluiter denkbaar dan een van Nederlands grootste topartiesten? Wij bieden u de mogelijkheid! Onze Marco Borsato look-a-like brengt alle grote hits van deze immens populaire zanger weergaloos ten gehore: ‘Binnen’, ‘Dromen zijn Bedrog’, ‘Ik leef niet meer voor jou’, het is slechts een greep uit het repertoire. The 90’s Experience Party, een ongedwongen avondje swingen en (mee)zingen.

The 90’s Experience Party, de bekroning van een millennium!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over The 90´s Experience

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief