So You Wanna Be?

Heeft u de X-Factor?

Wie kent ze niet, alle talentenprogramma’s op tv? Hilarische momenten tijdens de audities, kippenvelmomenten tijdens de live shows. Deze programma’s komen tijdens dit feest allemaal naar u toe!
Het begint al in het uitnodigingstraject waarbij de gasten hun favoriete liedje kunnen doorgeven. Al deze verzoekjes komen tijdens het themafeest weer terug.

Verloop themafeest

Direct bij aankomst ligt de rode loper al uit en kunnen de gasten alvast wennen aan hun sterrenstatus, want hier worden zij opgewacht door een heuse paparazzifotograaf. Hij schiet de ene na de andere foto en probeert de aandacht van de gasten te trekken. Een komische journaliste neemt korte intervieuws af met de 'Idols' in spé. 

Eenmaal binnen worden uw gasten verwelkomd met een heerlijke glaasje bubbels en kan het feest beginnen. De avond zal geopend worden door onze presentator die u gasten vertelt over de inhoud van de avond. Hij nodigt de gasten die dat willen uit om zich in te schrijven voor de audities van deze avond. De gasten kunnen zich solo, in duo's of in groepsverband inschrijven. Onze presentator heeft ook zeker de X-factor en waagt zich zo nu en dan ook aan een liedje tussen zijn presentaties door.

De DJ draait gedurende de avond alle vezoeknummers van de gasten en vele nummers die tijdens de talentenjachten op tv zijn vertolkt. Iedereen hoort zijn/haar favoriete nummer dan ook voorbij komen.

Uiteraard kan tijdens deze avond een sterrenmaaltijd niet ontbreken. Wij presenteren dan ook heerlijke hapjes en drankjes.

In de loop van de avond is het tijd voor de auditieronde en nodigt de presentator de kandidaten uit op het podium om hun act op te voeren. Dit alles voor de aanwezige collega's en een heuse vakjury. In deze jury zitten acteurs die denken veel verstand van zaken te hebben. Zij geven aan welke act er met de winst vandoor gaat. Gegarandeerd lachen! De winnaar ontvangt natuurlijk een fantastische trofee.

Na deze hilarische momenten zal de DJ het weer overnemen en zorgdragen voor een volle dansvloer. Als hoogtepunt van de avond kan een optreden van een bekende zanger of zangers uit een talentenjacht zeker niet ontbreken.

Een feest waarbij iedereen zich even The Voice of Holland met de X-factor voelt en waarbij één ding zeker is: Holland's Got Talent!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over So You Wanna Be?

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief