Pink Party

Zie het leven door een roze bril!

Wat is er nou fijner dan alles even door een roze bril te bekijken?!

De dresscode is, hoe kan het ook anders: ROZE. Denk hierbij aan roze items of, voor diegene die het niet gek genoeg kan zijn, een geheel roze outfit. Ga met je collega’s verkleed als de “Pink Ladies”, vermom je tot “Pink Panther” of maak je entree als het wereldberoemde setje “Barbie & Ken”. Voor de mannen die dit een nogal schokkende dresscode vinden…zij zijn natuurlijk ook al helemaal in stijl met een roze stropdas, overhemd of hoedje. Dus...be creative…think PINK, dress PINK!

Verloop themafeest

Al direct bij ontvangst komt de kleur roze uw gasten tegemoet door de geheel in het roze geklede ontvangstdames. Op een ludieke manier zullen zij de gasten bij aankomst begeleiden. Ook ontvangen de gasten een roze bubbeltje en worden zij omringd door prachtige roze decoratie.

U kunt ervoor kiezen om ook ludiek randentertainment geheel in stijl in te zetten, zoals bijvoorbeeld de spekjes koningin, suikerspinnenkraam of roze fruitautomaat. Hier kunnen de mannen die geen dansje willen wagen wel een gokje wagen!
 
De DJ van de avond, ook geheel in roze gehuld, neemt de muziek van de avond voor zijn rekening. Voel de sferen, de moods en de vibes. Strijk neer in het comfortabele meubilair, gedecoreerd met roze kussentjes en proef van het heerlijke eten, waarbij de 'Pink Touch' zeker niet zal ontbreken.
 
The Pink Party, zeker niet alleen voor dames!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Pink Party

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief