Maffiafeest Il Capo Di Tutti Capi

Een 'onderonsje' met de maffia!

Zin in een avondje explosieve spanning? Wees gewaarschuwd, want Il capo di tutti capi is een ‘bloedlink’ themafeest! U belandt in het hol van de Italiaanse maffia. Laat u niet misleiden door de chique kostuums, een vriendelijke glimlach of een ‘broederlijke kus’ op de wang… En vooral: weeg uw woorden op een gouden schaaltje. Want voor u het weet....

Verloop themafeest

Twee animatiedames zorgen voor een hartelijke ontvangst met een louche tintje. Vervolgens is het zaak dat u zich voorbij de uitsmijters weet te loodsen, twee bomen van kerels die werkelijk niets ontgaat. Houd er ernstig rekening mee dat u wordt gefouilleerd, want wapens zijn in dit dubieuze gezelschap ten strengste verboden.

Een gangsterbolwerk zonder speeltafel is als een zwembad zonder water. Daarom zijn er diverse casinospelen, waar u en uw gasten zwart geld wit kunnen wassen. Vanzelfsprekend onder het toeziend oog van professionele croupiers. Uiteraard is er ook voor de dames in het gezelschap volop entertainment en wordt de inwendige mens niet vergeten. Voor de muzikale noot hebben wij Frank Sinatra (of Robbie Williams) bereid gevonden nog eenmaal zijn grootste hits ten gehore te brengen.
Tot slot een welgemeend advies: verlies de uitgang geen seconde uit het oog…
 
Il capo di tutti capi, een ‘bloedlink’ maffia bedrijfsfeest!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Maffiafeest Il Capo Di Tutti Capi

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief