Ichi Ni San Japans

Kon'nichiwa

Sushi, Geisha's en Tokyo. 'Youkoso' in het prachtige Japan. De cultuur, de mensen, alles is overweldigend, maar zo ver weg. Nu niet meer! Met dit geweldige themafeest haalt u Japan naar uw eigen bedrijfsfeest!

Verloop themafeest

Bij binnenkomst worden uw gasten ontvangen door prachtige geisha's die met hun kleurrijke waaiers uw gasten binnen wuiven. Daarna krijgen de gasten een glaasje Saké aangeboden waardoor zij zich al direct in de juiste sferen wanen.

De locatie is gedecoreerd met veel gekleurde lampionnen en grote waaiers aan de muren. Met de meest prachtige bloemdecoraties maken we het plaatje compleet. Er zal een aparte theehoek worden ingericht waar de gasten in een lounge omgeving kunnen genieten van heerlijke authentieke theesoorten.

De DJ draait gedurende de avond de muziek die u wenst. Dit kan variëren van loungemuziek bij binnenkomst tot nummers uit de hedendaagse Top 40 waarbij de voetjes van de vloer kunnen. U kunt zelf aangeven wat u wilt!

Wat is er heerlijker dan de verse Japanse gerechten? Deze mogen dan ook zeker niet ontbreken tijdens deze avond.  De gasten kunnen proeven van diverse soorten sushi en andere specialiteiten.

Leer de kneepjes van het vak tijdens een cursus sushi maken of onderga een ontspannende Japanse stoelmassage.

Aan alles is gedacht en niets ontbreekt om van deze avond een groot succes te maken!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Ichi Ni San Japans

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief