Hollywood 'In the Spotlight'

Celebrities only!

Altijd al een avondje willen vertoeven in high society-kringen? Dan is Hollywood de aangewezen party voor u en uw gasten. Welkom in het domein van de sterren. De rode loper ligt al uit en de paparazzi houden hun camera’s in de aanslag... Samen met de genodigden wacht u een letterlijk flitsende entree! Schrijdt binnen zoals het een echte celebrity betaamt en ervaar de geneugten van de mondiale jetset.

Verloop themafeest

Treed binnen in the limelight. Als aperitief is er een glaasje tintelende champagne, aan u uitgereikt door twee heuse Hollywood-diva’s… Even een nipje, want de ‘partylounge’ wacht. Gegarandeerd dat er monden van verbazing openvallen bij het aanschouwen van alle glitter & glamour die u daar aantreft. Tijdens de exclusieve party wordt u tegemoet getreden met alle egards. Laat het u welgevallen, want u bent het stralende middelpunt!

Aan deze avond wordt extra cachet gegeven door optredens van beroemdheden als Robbie Williams en Madonna. Voor de heren staat de pokertafel gereed. Voor de dames een make-upartiest: om uw cosmetiek nog verder te verfijnen. Desgewenst ondergaat u een totale make-over. Geniet van de chique bediening, de praal, de glamoureuse verlichting, de sfeervolle muziek, de champagnetintel op uw tong en een overvloed aan exquise gerechten.

Hollywood, welcome to the spotlight!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Hollywood 'In the Spotlight'

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief