Halloween Spooky Night Out

Een avondje griezelen?

Dat gaat in ieder geval zeker gebeuren tijdens dit Halloween bedrijfsfeest.
Wie kent het niet, het welbekende Amerikaanse feest, Halloween? Pompoenen met uitgesneden gezichten, heksen en griezels.

Een avond vol spanning en sensatie!

Verloop themafeest

De gasten komen al verkleed aan bij de locatie, waardoor de sfeer er direct goed in zit. De entree is volledig gedecoreerd met uitgesneden pompoenen, kaarsen en bezemstelen.

De gasten worden ontvangen door heksen die onheilspellende, onverstaanbare spreuken uitspreken. Een griezelig begin van de avond. In de locatie trekt de rook op en ontvangen uw gasten een vreemd uitziend welkomstdrankje, uiteraard geheel in stijl. 

Als iedereen is gearriveerd en de drank rijkelijk vloeit is het tijd voor een spectaculaire vuuract ondersteund door spannende muziek. Hierna is het de hoogste tijd voor een heerlijke maaltijd, waarbij de Spooky elementen zeker niet zullen ontbreken.

De muzikale invulling wordt verzorgd door de DJ die alle muziek draait die u wenst. De muziek wordt ondersteund door beelden uit diverse griezelfilms die op plasmaschermen worden afgespeeld.

Gedurende de avond worden de gasten vermaakt door een table magician, die zorgt voor de 'magic touch' door uw gasten aan tafel te verrassen met zijn trucs!

Spooky Night Out, een sensationele avond vol spanning!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Halloween Spooky Night Out

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief