Fun Factory

Lachstuipen verzekerd!

Fun Factory staat voor een avond onversneden plezier. Lachen, gieren, brullen is het motto van dit feest. Dat daarbij het publiek niet geheel ongemoeid wordt gelaten, spreekt voor zich. Dus: zin in een avondje schateren? Dan is Fun Factory uw feest!

Verloop themafeest

Bij binnenkomst stellen twee knotsgekke komieken uw lachspieren meteen danig op de proef. Twee door de wol geverfde cabaretiers voeren u mee door een hilarische avond vol rake grappen, gevatte anekdotes en scherpzinnige kwinkslagen. Zijn uw lachspieren nog niet voldoende getraind? Laat dan het feest afsluiten door twee uiterst toegewijde standup-comedians…

Eén avond te kort? Zelf een act verzorgen? Dat kan! Fun Factory biedt u de ruimte om de middag voor het feest eraan vast te plakken. Een geroutineerde stand-up comedian staat u met raad en daad bij en leert u de fijne kneepjes van het vak. Zodat u of een van uw gasten ’s avonds in de spotlight staat.

Tot slot de Fun Factory feestverwachting: kans op langdurige periodes met stromende tranen, plaatselijk kan een enkele kaakklem voorkomen, in de loop van de avond donderen de lachbuien gevolgd door een breed front van aangename buikpijn.

Fun Factory, lachen zo zeker als de zon opkomt!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Fun Factory

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief