Fiësta del Sol

De kortste vlucht naar de Caribbean!

Stel u voor: een hagelwit strand, palmbomen wuiven lichtjes in de zwoele wind, in de verte vloeit de hemel eindeloos over in een azuurblauwe zee en de enige kwestie die uw hersenen pijnigt, is: een piña colada of toch maar een mojito?
Dagdromerij? Welnee, de Caribbean is dichterbij dan u denkt! Boek eens een avondje vakantie naar exotische oorden. Kleurrijke cocktails, swingende salsa en tropische gerechten in een levensechte entourage. Fiësta del Sol, een exotische reis naar de Caribbean!

Verloop themafeest

Bij een exotisch feest hoort een warm welkom. Onze hostesses ontvangen u dan ook met Caribische gastvrijheid. Zij voorzien u bovendien van een fleurige bloemenkrans en een fruitige cocktail. De feestaccommodatie is omgetoverd tot een typisch Caribisch strandpaviljoen, compleet met hangmatten, palmbomen, visnetten, schelpen, fakkels etcetera. De geraffineerde belichting zorgt voor de finishing touch.

Strijk neer in een van de knusse strandzitjes. Laat u meevoeren door de opzwepende salsaklanken van de band (of DJ) en dans de alledaagse beslommeringen naar de achtergrond. Geniet van een zomers buffet met karakteristieke gerechten, of juist van een tropische barbecue. Als exotisch hoogtepunt mag een spectaculair optreden van een echte Caribbean brassband natuurlijk niet ontbreken. Beleef de Caribbean, zoals dat alleen op de Caribbean kan…

Fiësta del Sol, de kortste vlucht naar de Caribbean!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Fiësta del Sol

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief