Festa del Italia

Tutta bene

Italië, wellicht het meest romantische land van Europa. Het heerlijke eten, de prachtige landschappen en de pittoreske dorpjes maken het een fantastisch land en wij brengen deze Italiaanse sferen naar  u toe! Met dit fantastische Italiaanse themafeest wanen uw gasten zich in het warme 'Bella Italia'.

Verloop themafeest

Een heuse Italiaanse 'Valentino' zal menig vrouwenhart bij binnenkomst sneller laten kloppen. Met zijn charme onthaalt hij de gasten. Uiteraard krijgt iedereen een heerlijk glaasje Italiaanse Prosecco aangeboden. Eenmaal binnen waant u zich in Italiaanse sferen. U herkent de geuren, kleuren en de sfeer van een echt Italiaans restaurant. Op de achtergrond hoort u de klanken van Italiaanse liederen. 

Natuurlijk is deze feestavond niet compleet zonder de heerlijke Italiaanse pizza's, pasta's en wijnen. Daarnaast ontbreekt uiteraard de echte Italiaanse ijskar niet, van waaruit heerlijke bolletjes ijs worden geschept.

Een echte 'Illusionista' vermaakt de gasten met zijn vingervlugge trucs en zorgt voor veel enthousiasme en verwondering gedurende de avond.    

Geniet van het prachtige Italië, maar dan in eigen land!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Festa del Italia

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief