Apres Ski Party

Wilkommen...

“Heeeeeeey baby”...“Anton aus Tirol”..."Ik heb een ToeToeToeter"...klinken deze hits u al bekend in de oren? Na hard werken op de pistes is het tijd voor ontspanning. Een echte après ski party is hét themafeest voor uw organisatie! Hét belangrijkste woord van de avond: FEEST!

Verloop themafeest

Bij de entree horen uw gasten de klanken al van de wel bekende après ski krakers! Zij worden hartelijk ontvangen door twee “Heidi’s” met een heerlijk glaasje Gluhwein.

Eenmaal binnen is de locatie omgetoverd tot een heuse après ski bar. Het bier stroomt al rijkelijk uit de kraan en bij de dames achter de bar ontbreken de twee vlechtjes niet. De snowboards en ski’s staan in de hoek, om vooral niet aangeraakt te worden deze avond.

Nadat alle gasten gearriveerd zijn is het tijd voor een heuse après ski act om de avond direct goed te beginnen! Alle klassiekers zullen voorbij komen en het is dan ook al direct één groot feest! 

Wat uiteraard ook echt niet mag ontbreken tijdens deze avond is karaoke, waarbij iedere ronde enkele vrijwilligers uit het publiek worden gehaald om te zingen. Tijdens deze karaoke komen alle bekende meezingers voorbij! Als de kelen schor zijn zal de DJ het roer weer overnemen, maar meezingen blijft gewenst!

Voor een lekkere hap kunnen uw gasten terecht bij de verschillende uitgiftepunten. Zo kunnen ze een heerlijk frietje, broodjes bratwurst of een lekkere schnitzel krijgen. Maar ook de typisch Oostenrijkse apfelstrudel staat op de kaart natuurlijk! Om de dorst te lessen halen uw gasten een goedgevulde bierpul bij de bar of ontvangen zij een lekker flesje Flügel die de lieftallige “Heidi’s” zullen rondbrengen.

Even helemaal los tijdens dit gezellige après ski feestje!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Apres Ski Party

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief