Themafeest

Bent u op zoek naar een leuk themafeest? 
Kijk voor diverse themafeesten in het overzicht. Wilt u graag een themafeest aanpassen of een eigen themafeest door ons uit laten werken? Laat het ons weten, alles is mogelijk.

Van intiem tot mega groot, wij hebben dé ervaring om ieder themafeest tot een succes te maken. Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak. Samen maken we uw themafeest tot een doorslaand succes!

Fiësta del Sol

Fiësta del Sol

De kortste vlucht naar de Caribbean!

Stel u voor: een hagelwit strand, palmbomen wuiven lichtjes in de zwoele wind, in de verte vloeit de hemel eindeloos over in een azuurblauwe zee en de enige kwestie die uw hersenen pijnigt, is: een piña colada of toch maar een mojito? Dagdromerij? Welnee, de Caribbean is dichterbij dan u denkt! Boek eens een avondje vakantie naar exotische oorden. Kleurrijke cocktails, swingende salsa en tropische gerechten in een levensechte entourage. Fiësta del Sol, een exotische reis naar de Caribbean!
Vrijblijvende offerte

Oktoberfest

Oktoberfest

Feesten op z'n Duits

Ein Deutsches Oktoberfest, das macht Spass! Voor dit oergezellige feest wordt de accommodatie omgetoverd tot een ‘Deutsche Bierhalle’, een sfeervolle setting waarbij de Oktoberfesten in München verbleken. Bierbanken, lange tafels en natuurlijk schuimende pullen. Een avond lang zingen, zwaaien, deinen, drinken en klinken. Duitse gastvrijheid op zijn best.
Vrijblijvende offerte

Fun Factory

Fun Factory

Lachstuipen verzekerd!

Fun Factory staat voor een avond onversneden plezier. Lachen, gieren, brullen is het motto van dit feest. Dat daarbij het publiek niet geheel ongemoeid wordt gelaten, spreekt voor zich. Dus: zin in een avondje schateren? Dan is Fun Factory uw feest!
Vrijblijvende offerte

Hollands Glorie

Hollands Glorie

Het puikje van eigen bodem

Hollands Glorie, ofwel: een feestelijke traktatie van eigen bodem. Traditie en folklore lopen als een rode draad door deze op en top Hollandse avond. Smartlappen, klompen en haring. Tulpen en Delfts blauw. Hollands Glorie is een oergezellige avond met dans, heerlijke kost en een verkwikkende slok.
Vrijblijvende offerte

Hollywood 'In the Spotlight'

Hollywood 'In the Spotlight'

Celebrities only!

Altijd al een avondje willen vertoeven in high society-kringen? Dan is Hollywood de aangewezen party voor u en uw gasten. Welkom in het domein van de sterren. De rode loper ligt al uit en de paparazzi houden hun camera’s in de aanslag... Samen met de genodigden wacht u een letterlijk flitsende entree! Schrijdt binnen zoals het een echte celebrity betaamt en ervaar de geneugten van de mondiale jetset.
Vrijblijvende offerte

Maffiafeest Il Capo Di Tutti Capi

Maffiafeest Il Capo Di Tutti Capi

Een 'onderonsje' met de maffia!

Zin in een avondje explosieve spanning? Wees gewaarschuwd, want Il capo di tutti capi is een ‘bloedlink’ themafeest! U belandt in het hol van de Italiaanse maffia. Laat u niet misleiden door de chique kostuums, een vriendelijke glimlach of een ‘broederlijke kus’ op de wang… En vooral: weeg uw woorden op een gouden schaaltje. Want voor u het weet....
Vrijblijvende offerte

The 90´s Experience

The 90´s Experience

Een swingende pre-millenniummix!

The 90's Experience Party is een stapje terug in de tijd met de millenniumwisseling als metaforisch scharnier: vers in het geheugen, maar niettemin boordevol gebeurtenissen die voor mondiale beroering zorgden. Tijdens dit speciale themafeest worden ze allemaal even aangetipt, in beeld en geluid. The 90’s Experience Party staat voor de bekroning van een millennium!
Vrijblijvende offerte

The Black & White Party

The Black & White Party

Een kleurrijk zwartwitspektakel

Nacht der nachten. Aardedonker. Zachtruisende adem, geroezemoes in de zaal. De spanning wordt voelbaar – wat gebeurt er…? En dan, plotseling… de nacht breekt open! Ontlading. Witte elementen verschijnen. Witte schimmen, muziek… Een lichte sensatie gaat door het publiek… En dat is nog maar het begin! Themafeest The Black & White Party is trendy, een tikje futuristisch, zinnenprikkelend, gracieus en elegant. Maar bovenal: ongekend anders!
Vrijblijvende offerte

The Disco Dance Fever

The Disco Dance Fever

Put on your dancing Shoes!

Felgekleurde blouses, wijde broekspijpen, plateauzolen, spiegelbollen, glitter. Uit de luidsprekers knalt snaarstrakke funk, zinderende soul en swingende disco. Themafeest The Disco Dance Fever Party is een ware revival van de jaren zeventig met de grootste artiesten van toen. De entourage is overeenkomstig in stijl. Stilstaan? Onmogelijk!
Vrijblijvende offerte

The Flashing 80´s Party

The Flashing 80´s Party

Groovy times are back!

In de jaren tachtig ontstond een groovy mix van soul-, funk- en popmuziek. Sterren als Phil Collins, Elton John, Diana Ross, Michael Jackson en Madonna traden voor het voetlicht. Stuk voor stuk toppers van wereldformaat die een decennium muzikaal kleur gaven. Hippe discotheken, dito kledij, historische televisie en sportieve hoogtepunten maakten deze periode tot een onvergetelijke tijd. Themafeest The Flashing 80´s Party doet ze herleven, als de dag van gisteren.
Vrijblijvende offerte

1001 Mysteries

1001 Mysteries

Hogere sferen

Treed binnen in de magische wereld van het Midden-Oosten en laat u betoveren door deze mystieke sferen. In de prachtig aangeklede ruimte voelen uw gasten zich al snel thuis en gaan zij dan ook een fantastisch en verrassend themafeest beleven.
Vrijblijvende offerte

Pink Party

Pink Party

Zie het leven door een roze bril!

Wat is er nou fijner dan alles even door een roze bril te bekijken?! De dresscode is, hoe kan het ook anders: ROZE. Denk hierbij aan roze items of, voor diegene die het niet gek genoeg kan zijn, een geheel roze outfit. Ga met je collega’s verkleed als de “Pink Ladies”, vermom je tot “Pink Panther” of maak je entree als het wereldberoemde setje “Barbie & Ken”. Voor de mannen die dit een nogal schokkende dresscode vinden…zij zijn natuurlijk ook al helemaal in stijl met een roze stropdas, overhemd of hoedje. Dus...be creative…think…
Vrijblijvende offerte

Vout Feest

Vout Feest

Witte sokken en frikandellen

Even een avondje ongegeneerd fout doen. Gasten in foute kledij en een ontzettend foute DJ. Maar wel een hoop gezelligheid! Dans de Macarena met uw collega’s en ga knettergek op de foto met z'n allen. Op deze avond mag het allemaal!
Vrijblijvende offerte

Ichi Ni San Japans

Ichi Ni San Japans

Kon'nichiwa

Sushi, Geisha's en Tokyo. 'Youkoso' in het prachtige Japan. De cultuur, de mensen, alles is overweldigend, maar zo ver weg. Nu niet meer! Met dit geweldige themafeest haalt u Japan naar uw eigen bedrijfsfeest!
Vrijblijvende offerte

Caribbean Pirates

Caribbean Pirates

Aye Aye Captain

Hijs de zeilen en sla het vat aan! Ontsnap even aan de realiteit en waan je in de duistere wereld van de piraterij met dit piraten themafeest.
Vrijblijvende offerte

Festa del Italia

Festa del Italia

Tutta bene

Italië, wellicht het meest romantische land van Europa. Het heerlijke eten, de prachtige landschappen en de pittoreske dorpjes maken het een fantastisch land en wij brengen deze Italiaanse sferen naar  u toe! Met dit fantastische Italiaanse themafeest wanen uw gasten zich in het warme 'Bella Italia'.
Vrijblijvende offerte

So You Wanna Be?

So You Wanna Be?

Heeft u de X-Factor?

Wie kent ze niet, alle talentenprogramma’s op tv? Hilarische momenten tijdens de audities, kippenvelmomenten tijdens de live shows. Deze programma’s komen tijdens dit feest allemaal naar u toe! Het begint al in het uitnodigingstraject waarbij de gasten hun favoriete liedje kunnen doorgeven. Al deze verzoekjes komen tijdens het themafeest weer terug.
Vrijblijvende offerte

Wonderful Winter

Wonderful Winter

Let it snow!

Uw gasten worden meegenomen naar een ijzige, maar Oh zo gezellige winterse omgeving. 
Vrijblijvende offerte

Boeren Party

Boeren Party

Lekker op de trekker

Haal het boerenleven naar uw bedrijfsfeest en geniet van de gemoedelijke sfeer van het platteland. Al in het uitnodigingstraject kunnen we alle genodigden een rode boerenzakdoek toesturen, waardoor iedereen al direct 'een tipje van de sluier' krijgt opgelicht.
Vrijblijvende offerte

Er was eens...

Er was eens...

Sprookjes bestaan echt!

En u gaat dit meemaken tijdens deze fabelachtige avond. Wij brengen bekende sprookjes naar uw feest, waarbij u een aantal sprookjeshelden zelfs in levende lijve ontmoet!
Vrijblijvende offerte

Apres Ski Party

Apres Ski Party

Wilkommen...

“Heeeeeeey baby”...“Anton aus Tirol”..."Ik heb een ToeToeToeter"...klinken deze hits u al bekend in de oren? Na hard werken op de pistes is het tijd voor ontspanning. Een echte après ski party is hét themafeest voor uw organisatie! Hét belangrijkste woord van de avond: FEEST!
Vrijblijvende offerte

Trip Around The World

Trip Around The World Iedereen droomt ervan om eens in zijn leven een reis om de wereld te maken. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. De oplossing is nabij. Wij nemen u tijdens deze feestavond mee op een 'Trip Around the World'. De voorpret begint al met de uitnodiging in de vorm van een boarding pass, waarmee uw gasten toegang hebben tot deze fantastische trip.
Vrijblijvende offerte

Halloween Spooky Night Out

Halloween Spooky Night Out

Een avondje griezelen?

Dat gaat in ieder geval zeker gebeuren tijdens dit Halloween bedrijfsfeest. Wie kent het niet, het welbekende Amerikaanse feest, Halloween? Pompoenen met uitgesneden gezichten, heksen en griezels. Een avond vol spanning en sensatie!
Vrijblijvende offerte

All American Party

All American Party

Back in time

Waan u in een "All American Party' uit de zestiger jaren en laat u meeslepen in de ultieme herbeleving van de Sixties, geheel in stijl. Let's ROCK around the clock!  
Vrijblijvende offerte