hvproductions

Organisatie tips

123bedrijfsfeest.nl maakt de organisatie van een bedrijfsfeest heel gemakkelijk. Wij nemen al het regelwerk van u over! Daarnaast hebben wij voor u een lijst met organisatietips samengesteld, vragen waarover u tijdens de organisatie kunt nadenken. Op die manier verzekeren wij u van een succesvol bedrijfsfeest.

Wat is het doel van uw bedrijfsfeest?
Voordat u begint met de organisatie van uw bedrijfsfeest is het van belang te weten om welke reden u het feest houdt. Is het bedrijfsfeest de afsluiter van het jaar? Wilt u uw personeel extra motiveren? Of is het de bedoeling om de bedrijfssfeer in uw organisatie te versterken? Er zijn tal van mogelijke doeleinden. Deze doeleinden zijn bepalend voor de invulling van uw bedrijfsfeest.

Stel het aantal deelnemers/gasten vast en bepaal uw budget voor uw bedrijfsfeest.
Het is belangrijk om van tevoren te weten hoeveel personen er gaan meegenieten van het feest. Op die manier stelt u ons in staat maatwerk te leveren op het gebied van catering, locatie, entertainment en eventuele extra's. Het budget is, vanzelfsprekend, medebepalend voor uw bedrijfsfeest.

Bepaal de verwachtingen van uw deelnemers en stel prioriteiten vast.
Willen de deelnemers/gasten een actieve dag? Of juist lekker achterover hangen en genieten? Kiest u voor een uitgebreid diner aan tafel? Of geniet u liever van een buffet om daarna lekker 'met de voetjes van de vloer' te gaan? Is er animo voor andere activiteiten? Uit ervaring weten wij dat het verstandig is vooraf de meningen en verwachtingen van uw gasten te peilen. Op die manier is het mogelijk het beschikbare budget goed te verdelen. Deze aanpak staat garant voor een honderd procent geslaagd bedrijfsfeest.

Nadat u alle benodigde informatie heeft verzameld, is het zaak de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest rustig te bekijken. 123bedrijfsfeest.nl biedt u een keur aan feestconcepten, totaalpakketten die kunnen plaatsvinden op diverse prachtige locaties in het hele land. Uiteraard is het mogelijk om speciale wensen en behoeften van uw gasten te verwerken in het feestconcept.

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.