Bedrijfsfeest IJmuiden

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in IJmuiden, Noord-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Felison Cruise Terminal

Felison Cruise Terminal KVSA biedt 2twee locaties die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Namelijk de Felison Terminal en de cruiselounge in IJmuiden. Deze locaties zijn uitermate geschikt voor conferenties, beurzen, informatiebijeenkomsten, jubileums- of bedrijfsfeesten. Vanalles is mogelijk.  De  Felison Terminal beschikt over verschillende locaties en ruimtes, waar uw evenement uitstekend tot haar recht komt. Met een uniek uitzicht op de IJmondhaven, het forteiland en de sluizen van IJmuiden heeft uw evenement iets extra's.  In de cruiselounge kunt u terecht met gezelschappen tot 200 personen en in de…

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Nova Zembla

Nova Zembla Bij het strand van IJmuiden aan Zee en direct aan het Kennemermeer ligt het paviljoen “Nova Zembla”. Door de informele, gezellige sfeer en het no-nonsense concept van het paviljoen voelt iedereen zich hier meteen thuis. Geen mix met andere groepen, vanaf 25 deelnemers is het je eigen strandpaviljoen voor een dag. Rondom het paviljoen is een scala aan activiteiten mogelijk zoals blowkarten, natuurwandelingen, discgolf, brandingraften, beachgames, drakenbootvaren en natuurlijk de ultieme uitdaging op de 22-meter hoge spectaculaire Teamtower. Uniek in Nederland! Ontspannen toekijken op het terras met uitzicht over het…

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Zilt aan Zee

Zilt aan Zee Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede IJmuiderstrand, waar trendy en nostalgie elkaar treffen. Op comfortabele zitzakken genieten van een welverdiende cocktail na een lange dag aan het strand is hier een regel, geen uitzondering. In de zomer staat een verkwikkend drankje voor je klaar, in de winter natuurlijk een kop warme chocolademelk. Gezellig een leuk themafeest aan het strand.

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Bloomingdale aan Zee

Bloomingdale aan Zee Bloomingdale aan zee, de meest ideale strandlocatie voor uw bedrijfsfeest. Gelegen bij Bloemendaal, ligt de beachclub Bloomingdale aan Zee. Één van de meest bekende stukjes strand van Nederland. Door haar ligging aan het strand kan zowel binnen als buiten gefeest worden. De club zelf is helemaal lounge ingericht en straalt een rustieke sfeer uit. Deze kan echter wel worden omgebouwd naar uw eigen wensen, waardoor een themafeest uitermate geschikt is.

Bedrijfsfeest Overveen

Vrijblijvende offerte

Beachclub Vroeger

Beachclub Vroeger “The place to be this Summer”   Gelegen aan het populaire strand van Bloemendaal aan Zee en geïnspireerd door bekende stijlvolle Beachclubs rondom de Middellandse Zee, is Beachclub Vroeger de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement, een verjaardag, een bruiloft of zomaar een feestje!  Of het nou om een, vergadering, teambuilding, productpresentatie, fashionshow, cd presentatie of kick off gaat, de combinatie van de Brasserie en Club Vroeger zorgt ervoor dat uw feest in stijl wordt georganiseerd. Evenementen voor onder andere Corendon, Tom Tom, Rabobank, KPMG, ABN AMRO, Cap Gemini, NYDJ en vele andere…

Bedrijfsfeest Overveen

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte