Bedrijfsfeest Bloemendaal

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Bloemendaal, Noord-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Sugar City

Sugar CityDe oude suikerfabriek in Halfweg is het toonbeeld van industrieel erfgoed. Dit fantastische complex is het kloppendhart geweest van het CSM terrein en is één van de weinige overgebleven fabrieken in Nederland uit die bouwperiode. Het gebouw is grotendeels leeggehaald waarbij bijzondere ketels en installaties zijn achtergebleven als DNA van de fabriek. Hierdoor is het een unieke locatie voor events, photoshoots, parties, shows etc.

Bedrijfsfeest Halfweg

Vrijblijvende offerte

Felison Cruise Terminal

Felison Cruise Terminal KVSA biedt 2twee locaties die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Namelijk de Felison Terminal en de cruiselounge in IJmuiden. Deze locaties zijn uitermate geschikt voor conferenties, beurzen, informatiebijeenkomsten, jubileums- of bedrijfsfeesten. Vanalles is mogelijk.  De  Felison Terminal beschikt over verschillende locaties en ruimtes, waar uw evenement uitstekend tot haar recht komt. Met een uniek uitzicht op de IJmondhaven, het forteiland en de sluizen van IJmuiden heeft uw evenement iets extra's.  In de cruiselounge kunt u terecht met gezelschappen tot 200 personen en in de…

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Nova Zembla

Nova Zembla Bij het strand van IJmuiden aan Zee en direct aan het Kennemermeer ligt het paviljoen “Nova Zembla”. Door de informele, gezellige sfeer en het no-nonsense concept van het paviljoen voelt iedereen zich hier meteen thuis. Geen mix met andere groepen, vanaf 25 deelnemers is het je eigen strandpaviljoen voor een dag. Rondom het paviljoen is een scala aan activiteiten mogelijk zoals blowkarten, natuurwandelingen, discgolf, brandingraften, beachgames, drakenbootvaren en natuurlijk de ultieme uitdaging op de 22-meter hoge spectaculaire Teamtower. Uniek in Nederland! Ontspannen toekijken op het terras met uitzicht over het…

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Zilt aan Zee

Zilt aan Zee Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede IJmuiderstrand, waar trendy en nostalgie elkaar treffen. Op comfortabele zitzakken genieten van een welverdiende cocktail na een lange dag aan het strand is hier een regel, geen uitzondering. In de zomer staat een verkwikkend drankje voor je klaar, in de winter natuurlijk een kop warme chocolademelk. Gezellig een leuk themafeest aan het strand.

Bedrijfsfeest IJmuiden

Vrijblijvende offerte

Stadsschouwburg Haarlem

Stadsschouwburg Haarlem Het is niet alleen muziek wat u inspireert als u dwaalt door de zalen, salons en gangen van de Philharmonie & Stadsschouwburg Haarlem. In het hart van Haarlem ligt de prachtige locatie Stadsschouwburg Haarlem. Deze locatie is na jarenlangen verbouwing in 2008 feestelijk geopend door prinses Maxima! De jarenlange inspanningen hebben resultaat geleverd; een prachtige gerestaureerde locatie die ideal is voor uw themafeest. Om te voldoen aan al uw wensen heeft de Stadsschouwburg Haarlemeen groot aantal zalen tot uw beschikking. Gesitueerd rond de Foyer bieden wij u een scala van multifunctionele ruimtes in diverse groottes.

Bedrijfsfeest Haarlem

Vrijblijvende offerte

De Lichtfabriek

De Lichtfabriek Waar zie je dat nou nog? Fabrieken die eruit zien als monumentale grachtenpanden. Compleet met trapgevels en hoge raampartijen. Nu, je vindt ze op het terrein van de Lichtfabriek! In 1902 zijn ze ontworpen door architect J. Blom voor de huisvesting van het Energiebedrijf Haarlem. Het Oliehuis is qua architectuur een parel, vinden de experts. Gebouwd in neo-klassieke stijl met een 15 meter hoog zadeldak. Die hoogte was er niet voor niets. Hier werden de transformatorhuisjes waar Haarlemmers hun licht van kregen, met nieuwe Olie gevuld. Het Oliehuis heeft de tijd glansrijk doorstaan. Nu dient de bijzondere architectuur als stijlvolle…

Bedrijfsfeest Haarlem

Vrijblijvende offerte

Safari club Zandvoort

Safari club Zandvoort Aan de noordzijde van het paviljoen staat het strandhutje "‘t beachhouse" bij safariclub te Zandvoort.  Zoals de naam ‘de Safariclub’ al doet vermoeden heerst er in de locatie een Afrikaanse vibe. De Afrikaanse ontspannenheid, “in het Westen hebben ze horloges, maar zij hebben de tijd”, in combinatie met de Nederlandse Noordzee, creëert een fijne en relaxte sfeer in deze strandtent.  ‘t Beachhouse is ideaal voor het organiseren van een strandfeest, bbq of andere gelegenheid. Het beachhouse bechikt over een eigen bar, podium, een groot terras en staat volledig los van het paviljoen. Hierdoor kunt u helemaal…

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort Het bekendste circuit van Nederland! Uitermate geschikt voor een sportief bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort De Haven van Zandvoort dankt haar naam aan het feit dat de gemeente van Zandvoort al jaren verlangt naar een eigen haven. Helaas is dat niet mogelijk, maar het wazs een motivatie om het begrip haven in een bredere zin te zien. Een haven is immers meer dan een plek waar schepen komen en gaan. Een haven is een ontmoetingsplaats voor alle rangen en standen. Daarnaast is een haven altijd een centraal punt. Dat is De Haven van Zandvoort dus ook.  Aan zee, in het centrum van Zandvoort, dicht bij het station, 365 dagen per jaar geopend !

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

Bloomingdale aan Zee

Bloomingdale aan Zee Bloomingdale aan zee, de meest ideale strandlocatie voor uw bedrijfsfeest. Gelegen bij Bloemendaal, ligt de beachclub Bloomingdale aan Zee. Één van de meest bekende stukjes strand van Nederland. Door haar ligging aan het strand kan zowel binnen als buiten gefeest worden. De club zelf is helemaal lounge ingericht en straalt een rustieke sfeer uit. Deze kan echter wel worden omgebouwd naar uw eigen wensen, waardoor een themafeest uitermate geschikt is.

Bedrijfsfeest Overveen

Vrijblijvende offerte

Beachclub Vroeger

Beachclub Vroeger “The place to be this Summer”   Gelegen aan het populaire strand van Bloemendaal aan Zee en geïnspireerd door bekende stijlvolle Beachclubs rondom de Middellandse Zee, is Beachclub Vroeger de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement, een verjaardag, een bruiloft of zomaar een feestje!  Of het nou om een, vergadering, teambuilding, productpresentatie, fashionshow, cd presentatie of kick off gaat, de combinatie van de Brasserie en Club Vroeger zorgt ervoor dat uw feest in stijl wordt georganiseerd. Evenementen voor onder andere Corendon, Tom Tom, Rabobank, KPMG, ABN AMRO, Cap Gemini, NYDJ en vele andere…

Bedrijfsfeest Overveen

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte