Bedrijfsfeest Velp

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Velp, Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Historische Kelders

Historische Kelders In de veertiende eeuw beleefde Arnhem een bloeiperiode als handelsstad. In deze periode werden in het handelskwartier grote stenen koopmanshuizen, herbergen en wijnhuizen gebouwd met ruime kelders. Ook voor en na de veertiende eeuw werden de huizen in het centrum van Arnhem voorzien van een kelder, die vaak een functie had als opslagplaats. Terwijl de middeleeuwse huizen veelal zijn afgebroken, hebben de kelders het vaak overleefd. In de jaren negentig werden veel oude kelders herontdekt. Dit resulteerde in een uitgebreid onderzoek en uiteindelijk in een unieke onderneming: het samenvoegen van ruim dertig historische kelders in de…

Bedrijfsfeest Arnhem

Vrijblijvende offerte

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum Heeft u iets te vieren en wilt u écht iets bijzonders van uw feest maken? Het Openluchtmuseum verwelkomt u graag in één van de prachtige historische horeca locaties, het hele jaar door. Voor grote en kleine evenementen, er is altijd een geschikte locatie voor uw feest. Denk bijvoorbeeld eens aan een feest voor uw personeel in de Kasteelboerderij of een afscheidsreceptie in de 18de eeuwse Herberg de Hanekamp. Locaties met allure, historie en stijl. Een feest wordt extra speciaal met een exclusieve locatie. Het Openluchtmuseum biedt schitterende locaties voor uw feest. Neem bijvoorbeeld…

Bedrijfsfeest Arnhem

Vrijblijvende offerte

Landgoed Groot Warnsborn

Landgoed Groot Warnsborn Hotel Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe te overnachten, culinair te eten, ontspannen te vergaderen of voor een bijzonder feest. Hotel Groot Warnsborn is voor iedereen die persoonlijke aandacht en comfort op prijs stelt en culinair verwend wilt worden. Hotel Groot Warnsborn verwelkomt u graag in één van haar prachtige zalen. Het glazen dak zorgt voor een zee van licht en een prachtig uitzicht op de vijvers en tuinen van Landgoed Groot Warnsborn. Voor een feest of receptie tot 300 personen, prestigieuze diners tot 130 personen en buffetten tot 200 personen biedt de zaal "Oranjerie" de perfecte entourage. Voor een…

Bedrijfsfeest Arnhem

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte