Bedrijfsfeest Tilburg

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Tilburg, Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

De Voltage

De Voltage Het voormalig Philipscomplex heeft z'n industriële charmes behouden en geeft ieder event een special touch, niet te evenaren door eender welke andere ruimte. Omgeven door oude ramen, stalen balken, een hoog plafond en betonnen vloer, waant u zich een halve eeuw terug in de glorietijd van de kooldraadlamp, de eerste electrische wasmachine en zwart-wit TV. Als u een feestje geeft in Brabant, dan mag de brabantse gezeligheid uiteraard niet ontbreken!

Bedrijfsfeest Tilburg

Vrijblijvende offerte

LIVE Music Bar

LIVE Music Bar Met bijna 400m2 en het mooiste materiaal op het gebied van licht en geluid is dit de perfecte locatie! U kunt L!VE Music Bar van maandag t/m woensdag exclusief afhuren voor uw evenement. Er zijn genoeg mogelijkheden zoals diners en borrels. Dit alles onde het genot van Live muziek van top entertainers. Het is ook mogelijk om een muziekquiz of een spreker in te schakelen. U bent natuurlijk ook van harte welkom op donderdag t/m zondag met uw bedrijf, u kunt bijvoorbeeld eerst heerlijk dineren met zʼn allen om daarna tot in de kleine uurtjes door te gaan op de dansvloer! Deze locatie ligt in het centrum van Tilburg. Parkeren in…

Bedrijfsfeest Tilburg

Vrijblijvende offerte

Broeder Liplap

Broeder Liplap In het bruisende centrum van Goirle, dichtbij prachtige natuurgebieden en op fietsafstand van Tilburg, ligt deze Bourgondische feestlocatie met 2 feestzalen (1 kleine en 1 grote feestzaal). De bijzondere naam vergeet u waarschijnlijk niet snel. In de afgelopen jaren is de locatie omgeturnd en ingericht als een eigentijdse evenementen-locatie waar diverse vormen van besloten feesten en partijen van 40 tot 200 personen georganiseerd kunnen worden. Het interieur van de locatie is aangepast aan deze tijd. Het plafond alsook een tweetal wanden worden opgesierd door prachtige schilderingen die de Bourgondische sfeer nog beter tot…

Bedrijfsfeest Goirle

Vrijblijvende offerte

Beekse Bergen

Beekse Bergen Een toplocatie voor evenementen in de breedste zin van het woord! Zeer geschikt voor avondfeesten en avontuurlijke dagprogramma´s. De Beekse Bergen beschikt over 8 verschillende zalen welke allen zijn gedecoreerd in een bijzondere stijl. Zo zijn er de Adventure zalen, geheel gedecoreerd in een tempelachtige mysterieuze sfeer. Deze zalen beschikken over open keukens waar de gerechten ter plekke voor de gasten worden bereid. Daarnaast vindt u The Colonial Club: Dit is een oude Engelse herenclub met echte authentieke chesterfield fauteuils en twee open haarden. 

Bedrijfsfeest Hilvarenbeek

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte