Bedrijfsfeest Teteringen

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Teteringen, Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

BINNEN

BINNEN Gevestigd in een oude brouwerij is Wijnbar-Restaurant-Terras BINNEN met haar bijzondere uitstraling een smaakvol begrip in Breda. Het bijbehorende terras is gelegen in en om de oude visafslag en biedt fraai uitzicht op de historische haven en het Spanjaardsgat. BINNEN biedt verdeeld over vier etages stijlvol borrelen, proeven en dineren en combineert goede smaak met aangename klanken voor zowel kleine als grote gezelschappen. Op de begane grond treft u de sfeervolle wijnbar. Hier vandaan heeft u een doorkijk naar de keuken op de eerste etage en naar het restaurant op de tweede. Vanuit het restaurant kunt u een glimp opvangen van de…

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Barlucca

Barlucca Barlucca is dé locatie voor uw feest in de regio Breda. Barlucca heeft op de tweede verdieping een aparte en bijzondere ruimte met eigen bar en eigen opgang. Deze monumentale ruimte, die ook bij daglicht een bijzondere uitstraling heeft, biedt plaats voor een diner tot 60 personen, feest tot 200 personen of presentatie tot 100 personen. Deze locatie bevind zich midden in het centrum van Breda. In de omgeving zijn voldoende parkeergelegenheden.

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Chasse Theater

Chasse Theater Het Chassé Theater bevindt zich nabij de grens tussen Nederland en België, aan de rand van het centrum van Breda en kenmerkt zich door zijn architectonische waarde en zeer gevarieerde programma-aanbod. Naast het bieden van theatervoorstellingen is het Chassé Theater, door de uitgebreide technische mogelijkheden en prachtige ambiance, bij uitstek geschikt als locatie voor zakelijke evenementen, als congressen, productpresentaties, seminars en (bedrijfs)feesten. Het theater biedt onderdak aan drie theaterzalen, drie filmzalen, zeven foyers en twee restaurants. De Brasserie en FRONT geven met hun bijzondere uitstraling iets…

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Gasterij de Seterse Hoeve

Gasterij de Seterse Hoeve Gasterij de Seterse Hoeve is een verrassende en unieke locatie met diverse mogelijkheden om de gasten in stijl te ontvangen. Het sfeervolle gebouw staat in een natuurrijke omgeving en bezit een multifunctioneel zalencomplex en buitenterrein.

Bedrijfsfeest Oosterhout

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte