Bedrijfsfeest Maarheeze

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Maarheeze, Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

't Oude Wandelpark

't Oude Wandelpark 't Oude Wandelpark heeft een sfeervolle zaal voor feesten en zakelijke evenementen. Twee ridders in vol ornaat houden de wacht. Deze bijzondere accomodatie in meddeleeuwse stijl is te huur voor uw bruiloft, zakelijk evenement, koffietafel of receptie. ‘t Oude Wandelpark heeft met de ridderzaal een wel heel bijzondere zaal te huur. De inrichting is helemaal af en bovendien uniek voor Valkenswaard en omstreken. Er is plaats voor 250 personen. Uw gasten parkeren gratis op de ruime parkeerplaats (80 plaatsen).  

Bedrijfsfeest Valkenswaard

Vrijblijvende offerte

Hipp Proeven en Proosten

Hipp Proeven en Proosten Bij HIPP Proeven & Proosten kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van dagverse gerechten op ambachtelijke wijze bereid en een breed assortiment aan dranken. 's Zomers biedt ons overdekt en verwarmd terras u de mogelijkheid in de buitenlucht te tafelen met een schitterend park voor de deur, waar uw kinderen volop kunnen spelen. HIPP bevindt zich in het centrum van Valkenswaard en beschikt over voldoende parkeergelegenheid om de deur.

Bedrijfsfeest Valkenswaard

Vrijblijvende offerte

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze Kasteel Heeze is een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland. Onder andere vanwege de unieke ligging van het geheel omgrachte kasteel, temidden van een prachtig natuurlandschap in de nabijheid van de Strabrechtse heide en de veelal 18de eeuwse inrichting van het kasteel, die door de eeuwen heen intact is gebleven. Het kasteel wordt sinds 1760 bewoond door de familie van Tuyll van Serooskerken en is daarmee een van de laatst bewoonde kastelen in Nederland. Het oude middeleeuwse slot Eymerick aan de achterzijde van het Kasteel wordt tegenwoordig verhuurd. Deze indrukwekkende en unieke historische locatie is het perfecte…

Bedrijfsfeest Heeze

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte