Bedrijfsfeest Eindhoven

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Eindhoven, Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Stads Eindhoven

Stads Eindhoven Stads is de ideale horeacagelegenheid voor een verzorgde koffietafel, aangeklede borrel, (besloten) feest, succesvolle bespreking of indrukwekkende presentatie. Stads bevind zich in de binnenstad van Eindhoven. Deze goed bereikbare plaats is makkelijk te bereiken en er zijn vele parkeermogelijkheden.  

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

PSV Stadion

PSV Stadion Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het stadion heeft vele ruimtes (met of zonder zicht op het veld) waarmee u altijd scóórt. 

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

Evoluon

Evoluon Het Evoluon is door zijn unieke sfeer en uitstraling dé plek bij uitstek om te inspireren en te entertainen als feestlocatie of evenementen centrum. 'Het Evoluon' is een monumentaal, historisch als moderne locatie en een waar architectonisch hoogstandje voor de stad Eindhoven. 'Het Evoluon' spreekt tot de verbeelding. Een imposant uiterlijk met een minstens zo indrukwekkend interieur. De betoverende koepel met het dak op 40 meter hoogte, de vier extra ringen en de verschillende zalen en ruimtes met elk een geheel eigen karakter maken dit een unieke locatie. 'Het Evoluon' is zeer goed te bereiken vanuit…

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte