Bedrijfsfeest Stroom Rotterdam

Den Haag, Zuid-Holland

STROOM is een warme en inspirerende plek met “Multimedia” als thema, waar mensen snel binnenlopen voor een hapje en een drankje. Er is een grote open keuken (De Kitchen) met lange tafels, waar je de koks aan het werk kunt zien. De Lounge is een plek met tafels, maar ook met luie stoelen en grote projecties op de muren.

De locatie is industrieel en heeft een open karakter. Boven bevinden zich een tweetal zalen boven, de Entresol en L220, die middels een loopbrug met elkaar zijn verbonden. Beneden is een restaurant waar gasten kunnen eten. Het is tevens ook mogelijk om de volledige locatie, inclusief restaurant af te huren. 

Opvallend is ook de twaalf meter hoge entree, waar helemaal bovenin een oude takelinstallatie hangt met een draagvermogen van 30.000 kilo. Met een kolossale katrol werden decennia lang reusachtige generatoren door de elektriciteitsfabriek verplaatst. Het industriële karakter van het pand wordt zoveel mogelijk bewaard waardoor op veel plaatsen de oude stalen binten nog te zien zijn.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest STROOM

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

Sfeerimpressie

STROOM.jpgStroom-Den-Haag.jpg