Bedrijfsfeest Stadskasteel Oudean

Utrecht, Utrecht

 

Wat biedt Stadskasteel Oudaen? Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Het Stadskasteel beschikt naast grand-café Het Proeflokaal over diverse sfeervolle zalen, á la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen.

Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, huwelijken, diners en feesten. Het stijlvolle Restaurant Oudaen op de 1e verdieping biedt gevarieerde menu’s met bijpassende wijnen.

De zalen:

In iedere zaal is een flipover met stiften, projectiescherm, projectietafeltje, verlengsnoer en schrijfblokjes met pennen aanwezig. Daarnaast is er overal draadloos internet.

Het theater biedt plaats voor 90 personen en kan worden geboekt met of zonder apparatuur. In de brouwerij kan men plaatsnemen met 15 personen.

 

Capaciteit van de zalen*:

- Zoudenbalchzaal                             14 – 25 personen

- Lichteloozaal                                    22 – 45 personen

- Couwenhovezaal                             26 – 70 personen

- Dirk van Houdaenkamer                maximaal 34 personen

* Het maximaal aantal personen in een zaal is afhankelijk van de opstelling.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Stadskasteel Oudean

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief