Bedrijfsfeest Staal Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland

STAAL Rotterdam is een horecabedrijf dat bestaat uit een drietal verschillende locaties, alle gesitueerd in en bij het Beurs WTC in het centrum van Rotterdam. Op de begane grond kunt u het boulevardcafé vinden met een groot terras (direct gesitueerd aan het Beursplein), het brasserie-restaurant (op entreeniveau van het Beurs WTC) en zaal STAAL (de voormalige vergaderzaal van de Kamer van Koophandel), welke zich bij uitstek leent voor personeelsfeesten, presentaties, recepties etc.

Inmiddels door velen benoemd als Zaal Staal heeft Rotterdam er een prachtige locatie bij met ongekende allure. Een panoramisch uitzicht over de Coolsingel dat zich uitstrekt tot aan de Mauritsweg, en een inrichting die doet denken aan de vroegere weldaad. Jarenlang deed deze prachtige, grotendeels uit hout opgetrokken zaal dienst als vergaderzaal van de Kamer van Koophandel.

Na de verhuizing van de KvK kreeg deze echter een nieuwe bestemming, die van unieke partylocatie, uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Staal Rotterdam

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief