Bedrijfsfeest Passenger Terminal Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland

Amsterdam, daar gebeurt 't. De IJ-oevers zijn al eeuwenlang het centrum van bedrijvigheid in de stad. Hier liggen de fundamenten van de geschiedenis van onze hoofdstad. En precies daar vindt u de perfecte aanlegplaats voor uw evenement. Een locatie die u en uw gasten werkelijk alles biedt: Passenger Terminal Amsterdam.

De passagiersterminal is voor cruisepassagiers dé aanlegplaats voor een dagje Amsterdam of het startpunt van een luxueuze cruise. Uw gasten hebben er het mooiste uitzicht op de wereldstad Amsterdam. Ze genieten van de speciale sfeer die het gebouw en de bijzondere locatie uitstralen. Een sfeer die Passenger Terminal Amsterdam maakt tot dé gateway naar een succesvol evenement. Zowel deze locatie als het bijzondere gebouw stralen een hele speciale unieke sfeer uit. 'Passenger Terminal Amsterdam' biedt u werkelijk een zee aan ruimte.

De bijzondere sfeer van Lobby, Main Deck, Promenade Deck en Panorama Deck geven uw evenement precies die meerwaarde die u wenst. De ruimten zijn verdeeld over drie niveaus en bieden daardoor de mogelijkheid te spelen met verschillende sferen en activiteiten.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Passenger Terminal

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief