Bedrijfsfeest Landhuishotel De Bloemenbeek

De Lutte, Overijssel

In het glooiende Dinkeldal aan een kabbelende beek, gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare, ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Naast meerdere ruime zeer goed geoutilleerde zalen met directe uitloop naar de prachtige tuinen, 57 riante kamer/suites en een tot ver in het buitenland zeer bekendstaande keuken met talrijke creatieve invullingen aangaande uw te organiseren (informele) lunch of diner wensen.

Het landelijke gelegen Landhuishotel is perfect bereikbaar via de A1 (afrit 34 De Lutte). Per intercity via stations Hengelo/Oldenzaal of een shuttle via de omringende airports: Twente/Enschede (ca. 10 min. 2015! ) Muncter/Osnabrück (ca. 35 minuten) Düsseldorf (inter)national (ca. 90 minuten).

De Bloemenbeek beschikt over een onbeperkt gratis en veilig parkeren op eigen terrein en een heliportfaciliteit voor ca. 4 helikopters.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Landhuishotel De Bloemenbeek

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

Sfeerimpressie

Landhotel de Bloemenbeek feest.jpgLandhotel de Bloemenbeek.jpgLandhotel de Bloemenbeek bruiloft.jpgLandhotel de Bloemenbeek tuin en terras.jpgLandhotel de Bloemenbeek voorkant.jpg