Bedrijfsfeest Het Drijvend Paviljoen Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland

Het Drijvend Paviljoen: dé unieke, innovatieve en duurzame evenementenlocatie van Rotterdam! Het paviljoen ligt op het water in de Rijnhaven, vlak aan de zuidelijke voet van de Erasmusbrug. Deze zakelijke evenementenlocatie met een uitzonderlijke uitstraling is zeer geschikt als congres-, vergader-, presentatie-, diner- of feestlocatie. U ontvangt uw gasten in een prachtige lichte omgeving met wijd uitzicht over de Rijnhaven.

Het paviljoen is flexibel in te richten in elke gewenste stijl. In het auditorium, geschikt voor 150 personen en van alle technische faciliteiten voorzien, presenteert u in een representatieve omgeving uw nieuwste producten aan uw klanten, de jaarcijfers aan aandeelhouders of de plannen voor de komende jaren aan uw personeel.

Bij mooi weer is het grote buitenterras met tribune te gebruiken tijdens pauzes of een borrel. Hier kunnen tevens boten aanmeren. Wat dacht u ervan om met uw gasten te arriveren over het water? 123Bedrijfsfeest denkt graag met u mee om al uw specifieke wensen werkelijkheid te laten worden en we helpen u graag met het organiseren van uw evenement.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Het Drijvend Paviljoen Rotterdam

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief