Bedrijfsfeest De Lichtfabriek

Haarlem, Noord-Holland

Waar zie je dat nou nog? Fabrieken die eruit zien als monumentale grachtenpanden. Compleet met trapgevels en hoge raampartijen. Nu, je vindt ze op het terrein van de Lichtfabriek! In 1902 zijn ze ontworpen door architect J. Blom voor de huisvesting van het Energiebedrijf Haarlem. Het Oliehuis is qua architectuur een parel, vinden de experts.

Gebouwd in neo-klassieke stijl met een 15 meter hoog zadeldak. Die hoogte was er niet voor niets. Hier werden de transformatorhuisjes waar Haarlemmers hun licht van kregen, met nieuwe Olie gevuld. Het Oliehuis heeft de tijd glansrijk doorstaan. Nu dient de bijzondere architectuur als stijlvolle entourage voor congressen, recepties en evenementen.

De locatie beschikt over twee fantastische, sfeervolle monumentale ruimtes; die geheel naar eigen smaak kunnen worden ingericht en aangekleed. Het unieke van deze locatie is de hoogte van de ruimten. 'De Turbinehal' heeft een hoogte van bijna 10 meter en 'Het Oliehuis' is zelfs 15 meter hoog. De hoogte van deze ruimten is ideaal omdat je dan heel veel extra kan doen qua licht en geluid.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest De Lichtfabriek

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief