Bedrijfsfeest De Kromhouthal - De Overkant

Amsterdam, Noord-Holland

Rauw, licht, groots, indrukwekkend, authentiek, industrieel, veelzijdig. Dit zijn enkele kenmerken van de Kromhouthal, de multifunctionele evenementen locatie aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord. Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van STORK en Kromhout op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Deze rauwe uitstraling van de Kromhouthal is behouden gebleven. Met een glazen plafond van 20 m hoog, de nog staande stalen constructies, hijskranen en een lengte van 150 meter weet de hal een unieke 'look en feel' te geven aan elk evenement. Klein of groot, modern of authentiek.

Door de aanpasbare grootte en flexibiliteit van de ruimte is het geschikt voor zowel commerciƫle als culturele evenementen. Organisaties als Over het IJ festival, Sail, het Grachtenfestival, Ketel One en de Fotoacademie Amsterdam maakten reeds gebruik van de Kromhouthal. De locatie is niet ingericht, u kunt dus naar eigen wens invulling geven aan de uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om het buitenterrein bij uw evenement te betrekken of los te huren als locatie. Alles is mogelijk in de Kromhouthal.

De Kromhouthal is goed bereikbaar: ongeveer een kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station en een goede verbinding met het OV. Daarnaast is het met de auto enkele minuten verwijderd van de A10 dan wel de IJ-tunnel. 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest De Kromhouthal - De Overkant

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief