Bedrijfsfeest De Hollandse Manege

Amsterdam, Noord-Holland

Een "Hollandsch" evenement in een historische, hippische omgeving. In korte tijd heeft De Hollandsche Manege een plaatsje veroverd waar het gaat om het organiseren van uw (bedrijfs)evenement, feest, trouwerij of vergadering. In samenwerking met u kunnen we zorgen voor zowel klein- als grootschalige evenementen, waarbij het overbrengen van uw boodschap centraal zal staan.

Uniek hierbij is dat een en ander altijd gecombineerd kan worden met bijzondere hippische demonstraties.

 

Locatieverhuur en vergaderzalen: 

De Hollandsche Manege is de oudste rijschool in Nederland. Het in renaissance stijl opgetrokken gebouw, een meesterwerk van de architect A.L. van Gendt werd in 1882 opgeleverd.

Bij binnenkomst via de monumentale toegangspoort raakt men direct betoverd door de schoonheid van het gebouw. De hoge binnenrijbaan met de balustrades en de schitterende ornamenten ademen de grandeur en de allure van vroegere tijden. Ook de foyer is een fraai stukje binnenhuisarchitectuur met de passende versieringen zowel in hout als in stucwerk uitgevoerd. Kortom, een uniek stukje architectuur in het hartje van Amsterdam.

De foyer: 
De historische foyer is uitermate geschikt voor het organiseren van stijlvolle feesten en vergaderingen. Alles krijgt in deze sfeervolle omgeving glans; van bruiloft tot (product)presentatie. Ook zijn er in het verleden al veel opnames gemaakt voor speelfilms, maar ook voor modetijdschriften.

De historische rijbaan: 
Een mooier decor voor een prachtig evenement is haast niet denkbaar; de historische rijbaan van de Hollandsche Manege, waarbij het fraaie muziekbalkon een bijzonder pronkstuk is.

De toegangspoort: 
Waar vroeger de koetsen naar binnen reden kunt u nu op een mooie rode loper samen met uw gasten het glas heffen. Dat kan staand tijdens een receptie, maar ook aan lange tafels. Deze fraaie ruimte is speciaal geschikt voor besloten evenementen zoals persconferenties en familiefeesten.

Heeft u speciale wensen voor een bijzonder ontvangst? 
Er is heel veel mogelijk; een strijkkwartet op het muziekbalkon, een optreden van ‘pas de deux'. Maar ook een speelsere invulling is mogelijk, bijvoorbeeld een ponyles voor de kinderen. Als u echt een bijzondere omlijsting van uw ontvangst wenst, dan is er de carrouselgroep. De carrouselgroep is een groep van 12 of 16 ruiters die in groepsverband, in tenue en op klassieke muziek allerlei figuren rijden. Het is een schitterend mooi optreden, waarbij iedereen altijd ademloos staat te genieten.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest De Hollandse Manege

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief