Bedrijfsfeest De Glazen Ruimte Utrecht

Maarssen, Utrecht

Vier uw evenement eens in De Glazen Ruimte!

Aan het Amsterdam-Rijnkanaal, randje Utrecht, ligt De Glazen Ruimte. Dit architectonische pand is geheel opgetrokken uit glas en heeft een strakke uitstraling. Het beschikt over 10 inspirerende zalen, een open keuken, terras aan het water en gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor diverse evenementen, van een zakelijke bijeenkomst tot een spetterend feest.

Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor op maat gesneden evenementen en is de ruimte zeer geschikt voor diverse themafeesten en events. De verschillende zalen worden volledig naar wens ingedeeld en aangekleed. Alle thema’s kunnen tot in de kleinste details worden doorgevoerd. De strakke, led verlichte bar geeft de ruimte een trendy uitstraling. Relaxte loungebanken, gekleurde led verlichting en moderne sta tafels doen de rest. Ware eyecatcher is de grote open keuken waar De Glazen Ruimte over beschikt. Daar vandaan wordt voor en mét de gasten gekookt.

Culinair
De culinaire tak van De Glazen Ruimte, onder leiding van topkok en culinair ondernemer Ramon Beuk, staat voor smaak, creativiteit en kwaliteit. Het culinaire team maakt graag een vertaalslag naar uw thema of doelstelling. Zintuigen worden hier geprikkeld en vanuit open keukens wordt altijd alles live bereid.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest De Glazen Ruimte

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief