Bedrijfsfeest Broeder Liplap

Goirle, Noord-Brabant

In het bruisende centrum van Goirle, dichtbij prachtige natuurgebieden en op fietsafstand van Tilburg, ligt deze Bourgondische feestlocatie met 2 feestzalen (1 kleine en 1 grote feestzaal). De bijzondere naam vergeet u waarschijnlijk niet snel.

In de afgelopen jaren is de locatie omgeturnd en ingericht als een eigentijdse evenementen-locatie waar diverse vormen van besloten feesten en partijen van 40 tot 200 personen georganiseerd kunnen worden. Het interieur van de locatie is aangepast aan deze tijd. Het plafond alsook een tweetal wanden worden opgesierd door prachtige schilderingen die de Bourgondische sfeer nog beter tot uiting laten komen. De zaal met podium, sfeervolle bar en boekenkast is in te richten in elke gewenste opstelling.

Naast deze grote zaal bevindt zich een kleine zaal die zeer geschikt is voor bijeenkomsten van gezelschappen tot 60 personen. Tevens beschikt deze zaal over een gezellige bar en presentatie middelen.

De sfeer die er is gecreƫerd door de inrichting staat garant voor de perfecte ambiance in een locatie waar men zich meteen thuis voelt door de gezelligheid en warme sfeer die wordt geboden.

 

 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Broeder Liplap

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief