Bedrijfsfeest Beurs van Berlage

Amsterdam, Noord-Holland

 

Beurs van Berlage Congrescentrum biedt met 21 zalen en 4.000 m2 een veelzijdige en unieke locatie voor de organisatie van uw congres, presentatie, conferentie, evenement of bedrijfsfeest. Deze in het hart van het Amsterdamse centrum gelegen evenementenlocatie biedt ruimte aan gezelschappen van 15 tot 2.500 personen. Moderne faciliteiten gaan hand in hand met een bijzondere, inspirerende sfeer.

Het gebouw is geschikt voor diners, feesten, (meerdaagse) congressen, presentaties, borrels, concerten en ontvangsten. De diversiteit van de 21 zalen biedt legio mogelijkheden, van multifunctionele en moderne congreszalen tot authentiek café en van de grootste overdekte zaal in het centrum tot originele kluisruimte in het souterrain. Allen voorzien van alle technologische gemakken om elk mogelijk evenement te faciliteren. De architectuur van bouwmeester Hendrik P. Berlage geeft elke zakelijke of feestelijke bijeenkomst een nieuwe dimensie en geeft uw evenement nou net dat beetje extra waar u het verschil mee maakt!

De Beurs van Berlage ligt in het historische centrum op twee minuten afstand van het Centraal Station, vlak naast de Dam en direct aan het Beursplein. Voorzien van alle hedendaagse gemakken, technologische hoogstandjes en tevens erg goed bereikbaar is dit de perfecte locatie voor welk evenement dan ook. 

 

 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Bedrijfsfeest Beurs van Berlage

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief