Bedrijfsfeest Linne

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Linne, Limburg? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Theaterhotel de Oranjerie

Theaterhotel de Oranjerie Theaterhotel de Oranjerie is een multifunctionele en elegante feestlocatie midden in Limburg. Het theaterhotel biedt een prachtige feestzaal waar uitgebreid gedanst kan worden. Tevens is het in bezit van een prachtig theater. TheaterHotel De Oranjerie, ligt in het hart van historisch Roermond, is een luxe 4 sterren hotel met uitstekende gastronomie. 13 Perfect geoutilleerde zalen, grenzeloze flexibiliteit, innemende gastvrijheid en een stijlvolle ambiance.

Bedrijfsfeest Roermond

Vrijblijvende offerte

Beachclub Degreez

Beachclub Degreez Naast Funbeach ligt de exclusieve club Degreez. Degreez is de ideale uitvalbasis voor zakelijke bijeenkomsten en privé feesten! Het luxe steigerhouten interieur, de relaxte loungemuziek op de achtergrond en een lekkere cocktail creëren een chique, maar ontspannen sfeer die doet denken aan de trendy strandpaviljoens in Mediterrane oorden. Op het ruime terras waant u zich helemaal aan de Côte d'Azur. Kenmerkend voor Beachclub Degreez is de ruime en sfeervolle inrichting. Warm en gezellig, en dat zowel binnen als buiten. Dicht gelegen bij de A2 is Beachclub Degreez makkelijk te bereiken.

Bedrijfsfeest Heel

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte