De Flashbacktour

Jubileum? Dat moet gevierd worden!  

Vanaf de start van uw bedrijf bent u uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die nu haar jubileum mag vieren. 

 

Een muzikale tijdcapsule

Tijdens een sfeervolle feestavond staan we stil bij het jubileum middels een Flashbacktour. We maken een muzikale- en visuele reis door de afgelopen decennia (zo lang als uw bedrijf bestaat). Aan de hand van onvergetelijke songs en authentieke beelden nemen wij u mee door de historie van uw bedrijf, de ontwikkelingen in de maatschappij en de hele wereldgeschiedenis. Een indrukwekkende flashback van hoogtepunten en spraakmakende gebeurtenissen. Beleef nog één keer de tijden van weleer met de Flashbacktour; een wervelende reis door de tijd!

Verloop jubileum

Is uw bedrijf in de zeventiger opgericht, dan vangen we aan in de tumultueuze jaren zeventig met beelden en muziek uit die tijd. Watergate, de Amerikaanse aftocht in Vietnam, de populaire tv-serie ‘The Love Boat’ en de opkomst van de discomuziek. Wie herinnert zich niet de filmklassieker ‘Saturday Night Fever’, met een historische rol van John Travolta. Kortom, de ultieme beleving van de 70’s. De Flashbacktour band of DJ gaat verder met de allergrootste toppers uit de jaren tachtig: Phill Collins, Elton John, Michael Jackson, Madonna etc. Vervolgens belandt u in de 90’s. De hypes rond de ‘Spice Girls’ en ‘Take That’, de opkomst van het internet en de mobiele telefonie. Alle gebeurtenissen komen voorbij alsof u er opnieuw bij bent.

De Flashbacktour vindt zijn hoogtepunt in het heden met volop aandacht voor de allergrootste hits vanaf de millenniumwisseling tot vandaag de dag. Binnen het unieke concept van de Flashbacktour wordt gebruikgemaakt van een groot (projectie)scherm. Hierop verschijnen de diverse beelden van zowel uw bedrijfsgeschiedenis, alsmede de muziek- en wereldgeschiedenis. De band of DJ voert u mee door de tijd, natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

De Flashbacktour, een wervelende herbeleving!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over De Flashbacktour

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

Sfeerimpressie

Flashback tour-screen-dansvloer.jpgFlashback-tour-kevin-butler.jpgFlashback-tour-techniek.jpgFlashback-tour-waternimfen.jpg

Alle thema's op een rijtje

Overzicht categorieën