Incentive Seefeld

Seefeld is één van de grootste toeristische trekpleisters van Tirol. Het mondaine Seefeld ligt op een zonnig plateau, omgeven door de bergtoppen van het Wetterstein- en Karwendelgebergte. Seefeld is absoluut meer dan skiën alleen. Je vindt er het mooiste avondvertier in het aantrekkelijke autovrije centrum, met diverse winkeltjes, Konditoreien, bars, restaurants, casino, discotheek, kunstijsbaan, overdekt zwembad met verschillende sauna's en arresleetochten. Kortom, voor elk wat wils!

Verloop incentive

Per luxe touringcar wordt u naar het besneeuwde Seefeld gebracht. Tijdens de busrit en de eerste nacht in Seefeld kunt u genoeg slapen voor de komende dagen. Vanaf aankomst in Seefeld staat alles in het teken van heerlijk skiën en goed eten met uw gasten.

Na het uitgebreide ontbijt op de tweede dag kunt u naar hartenlust vrij skiën en als u liever een lesje neemt, is dat natuurlijk ook mogelijk! Rond het middaguur staat er op één van de bergtoppen van Seefeld een heerlijke lunch gereed. Als de eerste pistes overwonnen zijn, zit de eerste skidag erop en keert u terug naar het hotel om te dineren. Er staat voor u en uw gasten een heerlijk 4 gangen diner te wachten in het restaurant van het hotel. De tweede avond kan naar verlangen ingevuld worden; kruipt u op tijd onder de wol of geniet u van een Oostenrijks drankje?

Op de derde dag kunt u het avontuur weer opzoeken tussen de bergen. Na een luxe ontbijt zijn de pistes wederom open om vrij te skiën, dan wel een lesje te volgen. Tijdens de lunch kunnen de belevenissen met elkaar worden uitgewisseld om vervolgens weer terug te keren naar de piste. Vandaag stopt u op tijd, want de apres ski staat voor de deur. Met uw gezelschap gaat u de plaatselijke bar onveilig maken!

Na het ontbijt in wonderlijk Seefeld kunt u voor de laatste keer van de bergen afrazen. Na de lunch gaat u een gezamenlijke activeit ondernemen met uw gezelschap. Dit kan sneeuwgolfen, paragliden, bobsleeën, sneeuw biathlon, quad racen of strijden om de riesen slalom cup zijn. Ook deze laatste avond staat er voldoende drank koud voor de apres ski. Als u in de stemming bent, kan de ‘bonte avond’ beginnen. Ongekende talenten komen naar boven en veelbelovende ‘artiesten’ mogen hun naam waar maken.

Als afsluiting van deze enerverende dagen kunt u op de laatste dag, ter ontspanning, gebruik maken van de uitgebreide welness faciliteiten van het hotel. Hierna gaat de bus richting Nederland met onderweg een lunchstop op een speciale locatie. Laat op de avond bent u terug in Nederland, even koud, maar zeker minder gezellig!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Incentive Seefeld

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief