Incentive Parijs

Parijs behoeft nauwelijks een beschrijving. Met de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur is het één van ’s werelds beroemdste hoofdsteden. Overdag kun je er heerlijk shoppen en genieten van de vele culturele hoogstandjes, waarna de avond in het teken staat staat van de Franse Keuken en het bruisende nachtleven...

Verloop incentive

Met luxe touringcars wordt u gedurende een 6 uur durende reis naar deze fantastische metropool gebracht. Hier eenmaal aangekomen checkt u eerst in bij het luxe hotel, dat zich in het centrum van Parijs bevindt. Op de kamers treffen alle gasten een goodybag aan, met hierin leuke Franse verrassingen. Hierna kan eenieder zich even opfrissen en is de rest van de middag vrij om naar eigen wens in te vullen. Alle gasten kunnen zich, ieder op eigen manier, laten onderdompelen in deze geweldige metropool.

’s Avonds wordt iedereen weer in de lobby van het hotel verwacht en brengt de touringcar u naar een bijzonder restaurant. Onderweg ervaart u ‘Paris by night’. Eenmaal aangekomen in het restaurant wordt u verwend met gerechten uit de smakelijke Franse keuken.

Na het diner brengt de touringcar u eventueel terug naar het hotel. Voor diegenen die de avond graag nog even voortzetten biedt Parijs voldoende uitgaansgelegenheden waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

De volgende ochtend, na het ontbijt, is het tijd om Parijs gezamenlijk te ontdekken. Dit kan te voet en per bus, maar natuurlijk ook aan boord van de ‘bateaux’! Wij zorgen ervoor dat u alle bekende en bovenal bijzondere plekken van deze fantastische stad ontdekt!

Afhankelijk van uw wens verlaten we Parijs omstreeks 15:00 uur om terug naar Nederland te reizen. Kiest u voor een extra nacht dan is het ook vanavond weer tijd voor een heerlijk diner en kan de avond wederom naar eigen wens worden ingevuld.

Na het ontbijt kan iedereen op eigen gelegenheid uitchecken en zetten we de terugreis richting het Noorden rond 12:00 uur weer in.

Incentive Parijs boeken of incentive Parijs informatie? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Incentive Parijs

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief