Incentive Milaan en Comomeer

Dit weekend staat in het teken van Bella Italia. Laat u betoveren door de diversiteit van het land, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. Tijdens dit weekend bezoeken we twee verschillende bestemmingen, met elk een eigen karakter.

Como meer

Het Como meer is het op twee na grootste meer van Noord Italië. Het door bergen omgeven meer is met een diepte van 410 meter het diepste meer van Europa. Door de prachtige natuur en de karakteristieke dorpjes, straalt het Como meer een oase van rust en vrede uit.

Een landschap dat altijd verrassend en fascinerend is.

Milaan

Het middelpunt van Milaan is zonder enige twijfel het “Piazza del Duomo”, het plein waaraan zich de indrukwekkende Duomo (Dom) van Milaan en het prachtige winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II bevinden. Verder vindt u in het hart van Milaan het “Castello Sforzesco”, een gigantische vestiging met grachten en ophaalbruggen.

Verloop incentive

Nadat onze hilarische steward en stewardess u op het vliegveld een goede reis hebben gewenst, gaat u op weg naar Como. Daar aangekomen brengt een luxe touringcar u naar een prachtig hotel gelegen aan het Como meer. Na te hebben ingecheckt en opgefrist, meert er voor de deur een boot aan, waarna u gaat genieten van een unieke boottocht op het Como meer inclusief hapjes en drankjes. De schipper vertelt u van alles over de omgeving en de historie en vaart zelfs langs het buitenhuis van ‘George Clooney’! Tijdens de vaart legt u aan voor een bezoekje aan prachtige, idyllische dorpjes voor een wandeling en een smakelijke cappuccino. Eenmaal terug in het hotel heeft u bijvoorbeeld tijd om te genieten van de Spa faciliteiten van het hotel. ’s Avonds gaat u genieten van een heerlijk diner in een restaurant op een unieke locatie. Hierna volgt een welverdiende nachtrust.

De volgende dag, na het ontbijt, vertrekt de touringcar naar het mode mekka: Milaan!

U checkt in bij het hotel dat zich middenin de stad bevindt, waarna we gaan lunchen op een bijzondere plek in Milaan. U kunt hierbij denken aan het dakterras van het grootste winkelcentrum van Milaan, waar elke middag rijen mensen staan te wachten op een tafeltje dat vrijkomt. Na de lunch is het SHOPPINGTIME kan iedereen de middag vrij besteden.

’s Avonds verzamelen we in de lobby en wordt u naar het restaurant gebracht voor een gala avond. Tijdens dit vorstelijk diner wordt u in de watten gelegd door de Italiaanse bediening en de muzikale omlijsting van de DJ. (uiteraard kunt u ook voor een andere invulling kiezen). Hierna is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan een van de hipse clubs van Milaan, een unieke belevenis!

De laatste dag van deze trip staat in het teken van het vertrek. Na een heerlijk ontbijt vertrekt u naar het vliegveld en neemt u afscheid van deze indrukwekkende stad.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Incentive Milaan en Comomeer

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief