Incentive Marrakech

Maar weinig steden hebben de reputatie zóveel met u te doen als het mystieke Marokkaanse Marrakech. De kleuren in de Medina, de geuren bij de eetstalletjes, de verwennerij in de hammams en het rumoer op straat, dat is waar het hier om draait!

Verloop incentive

Voordat u Nederlandse bodem verlaat, staan onze bijzondere steward en stewardess klaar om iedereen op ludieke wijze uit te zwaaien. Eenmaal aangekomen op Afrikaanse grondgebied en ingecheckt in een prachtig hotel, maakt u zich klaar om te genieten van de eerste avond in het verre oosten. De avond bestaat uit een uitgebreid diner waarbij buikdanseressen en vuuracrobaten de Marokkaanse sfeer compleet maken. Hierna is het mogelijk om het uitgaansleven van Marrakech te ontdekken in één van de vele hippe clubs.

Na een welverdiende nachtrust is het de tweede dag tijd voor sportieve activiteiten; u gaat met 4x4 wheel drive jeeps het Atlasgebergte verkennen! Onderweg ziet u prachtige oude windmolens, maakt u een stop bij de wekelijkse berbermarkt waar allerlei overheerlijke producten worden verkocht en doorkruist u diverse kleine berberdorpen met ieder haar charme. U luncht in het Atlasgebergte met een overheerlijke barbecue waarbij lichte lunchgerechten worden gepresenteerd.

Na de lunch zijn er verschillende activiteiten die ondernomen kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor quadrijden, duin buggy rijden, kameelrijden, paardrijden, Marokkaanse pottenbak workshop, henna tattoo workshop of een traditionele broodbak workshop. Als u een deel van de Marokkaanse cultuur heeft opgesnuifd, staat er ’s avonds een traditioneel diner te wachten. Met typisch Marokkaanse paardenkoetsen wordt u opgehaald in uw hotel en naar een prachtig paleis gebracht. Na een welkomstdrankje wordt u door twee dienaars naar de tafel geëscorteerd waarna een koninklijk diner volgt. Als afsluiting kunt u eventueel nog een drankje drinken in de grootste discotheek van Noord- Afrika; Pacha.

Op de laatste dag staat er, na het ontbijt, een bezoek aan een souk gepland. Marrakech heeft een ommuurde eeuwenoude medina (stad) met honderden steegjes en straatjes en een van de grootste en mooiste souks ter wereld. Een souk is een soort markt, een buurt, met allerlei traditionele winkeltjes. Deze winkels zijn voor velen een van de redenen om naar Marrkech te komen (met lege koffers). De souks hebben stuk voor stuk hun eigen specialisme. Zo zijn er bijvoorbeeld wolsouks, leersouks, potten en pannensouks, taptijtsouks en kruidensouks. Het bezoeken van deze markt is een belevenis. Na een laatste gezamenlijke lunch in deze prachtige stad, is het tijd om naar de luchthaven te gaan. Tijdens de vliegreis kunt u nog heel even wegdromen bij deze mystieke stad...

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Incentive Marrakech

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief