Incentive Londen

De bruisende stad Londen is populair voor weekendjes weg en stedentrips. Logisch, want met de grote diversiteit aan bezienswaardigheden is een bezoek aan Londen zeker de moeite waard. Vervelen is er niet bij; breng een bezoek aan de Big Ben, de Tower Bridge of de The London Eye. Maar ook een ritje met de beroemde rode dubbeldekker of een avondje doorzakken in een van de vele pubs maakt Londen tot wat het is: the city of dreams!

Verloop incentive

Na aankomst op de Londense luchthaven van deze geweldige metropool wordt u opgewacht door een traditioneel geklede doedelzakspeler. Hij zorgt voor de juiste stemming alvorens u instapt in de karakteristieke Engelse dubbeldekker bus met uw eigen bedrijfslogo. Een unieke beleving voor uw gasten om in wereldstad Londen hun eigen logo levensgroot terug te zien!

Zodra u bent ingecheckt in één van de luxe hotels die London rijk is, heeft u de hele avond de tijd om te gaan en staan waar u wilt. Een Engels biertje in een pub, een chique diner in een restaurant of een goede nachtrust.

De volgende ochtend, na het ontbijt, is het tijd om de eyecatchers van de stad te gaan bekijken waaronder de “London eye” en het winkelgebied. Na de lunch zijn er verschillende mogelijkheden zoals het bezoeken van een musical, een voetbal wedstrijd of uw eigen programma.

Zodra iedereen is opgefrist staat het avondprogramma voor de deur, dat bestaat uit een 4-gangen diner in het centrum van London. Hierna is het mogelijk om 'London by Night' te gaan bezichtigen, het uitgaansleven te ontdekken of onder de warme wol kruipen. De avond is ‘all yours’.

Op de laatste dag van dit bruisende weekend staat er na het ontbijt een stadtour op de planning. Met uw ‘eigen’ bestickerde dubbeldekker bussen kijkt u uw ogen uit. Nederlandse gidsen vertellen all ‘ins and outs’ over London. Uw gasten worden afgezet bij ‘Harrods’, het meest indrukwekkende warenhuis dat London bezit, gelegen aan de rand van een groot shopping gebied. Naast Oxford Street, dure winkels en warenhuizen van 7 etages, zijn er ook voor de antiekliefhebbers genoeg bezienswaardigheden.

Natuurlijk is het ook mogelijk de stad per ‘Tube’ te ontdekken. Zolang u maar rekening houdt met de geplande high tea in ‘Harrods’! Deze uitgebreide en luxe lekkernijen bestaan onder andere uit finger foodsandwiches, soep, patisserie en scones. Als afsluiting van deze middag geeft ‘Harrods’ een koekblik met originele ‘Harrods’ biscuits weg, waar zelfs uw bedrijfslogo op kan komen te staan! Een leuk aandenken voor u of uw thuisblijvers!

Na een laatste rondje in uw eigen dubbeldekker bus wordt u afgezet op het vliegveld waarna we de terugreis naar Nederland inzetten.

Incentive Londen boeken of incentive Londen informatie? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Incentive Londen

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief