Incentive

Een incentive reis maken naar een bijzondere plek of stad met collega´s die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Laat de organisatie van de incentive reis aan ons over en u komt op plaatsen waar u anders nooit komt, beleefd u zaken die u anders niet mee zou maken en u hoeft zelf nergens naar om te kijken! Alle incentive reizen die we aanbieding zijn steden die weinig tot geen geheimen meer voor ons hebben. Wilt u iets bijzonders meemaken in de vorm van een incentive reis? Vraag vrijblijvend informatie aan over de incentive reis of reizen die u het meest aanspreken.

Iedere incentive wordt op maat gemaakt, alles is mogelijk. Laat het belonen van goed presterend personeel aan 123Bedrijfsfeest over!

Incentive - incentive reis - incentive reizen

Incentive Parijs

Incentive Parijs Parijs behoeft nauwelijks een beschrijving. Met de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur is het één van ’s werelds beroemdste hoofdsteden. Overdag kun je er heerlijk shoppen en genieten van de vele culturele hoogstandjes, waarna de avond in het teken staat staat van de Franse Keuken en het bruisende nachtleven...
Vrijblijvende offerte

Incentive Londen

Incentive Londen De bruisende stad Londen is populair voor weekendjes weg en stedentrips. Logisch, want met de grote diversiteit aan bezienswaardigheden is een bezoek aan Londen zeker de moeite waard. Vervelen is er niet bij; breng een bezoek aan de Big Ben, de Tower Bridge of de The London Eye. Maar ook een ritje met de beroemde rode dubbeldekker of een avondje doorzakken in een van de vele pubs maakt Londen tot wat het is: the city of dreams!
Vrijblijvende offerte

Incentive Marrakech

Incentive Marrakech Maar weinig steden hebben de reputatie zóveel met u te doen als het mystieke Marokkaanse Marrakech. De kleuren in de Medina, de geuren bij de eetstalletjes, de verwennerij in de hammams en het rumoer op straat, dat is waar het hier om draait!
Vrijblijvende offerte

Incentive Milaan en Comomeer

Incentive Milaan en Comomeer Dit weekend staat in het teken van Bella Italia. Laat u betoveren door de diversiteit van het land, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. Tijdens dit weekend bezoeken we twee verschillende bestemmingen, met elk een eigen karakter. Como meer Het Como meer is het op twee na grootste meer van Noord Italië. Het door bergen omgeven meer is met een diepte van 410 meter het diepste meer van Europa. Door de prachtige natuur en de karakteristieke dorpjes, straalt het Como meer een oase van rust en vrede uit. Een landschap dat altijd verrassend en fascinerend is. Milaan Het middelpunt van Milaan is zonder enige twijfel…
Vrijblijvende offerte

Incentive Seefeld

Incentive Seefeld Seefeld is één van de grootste toeristische trekpleisters van Tirol. Het mondaine Seefeld ligt op een zonnig plateau, omgeven door de bergtoppen van het Wetterstein- en Karwendelgebergte. Seefeld is absoluut meer dan skiën alleen. Je vindt er het mooiste avondvertier in het aantrekkelijke autovrije centrum, met diverse winkeltjes, Konditoreien, bars, restaurants, casino, discotheek, kunstijsbaan, overdekt zwembad met verschillende sauna's en arresleetochten. Kortom, voor elk wat wils!
Vrijblijvende offerte