hvproductions

Route '96

CiberSpeciaal voor het 15-jarig jubileum van deze opdrachtgever haalden wij alles uit de kast om het personeel met partners in de gelegenheid te stellen deze mijlpaal te vieren. De unieke locatie “De Overkant” te Amsterdam bood hiervoor het perfecte decor en was omgetoverd tot een waanzinnige partylocatie!

Op het hoofdpodium zorgden de band en de DJ voor een avondvullend programma waarbij de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar onder de aandacht werden gebracht.

De gasten konden zich daarnaast volledig uitleven in de karaoke- en discocaravan of juist even heerlijk relaxen onder het genot van een drankje in de daarvoor bestemde loungeruimte.

Halverwege de avond maakten de “Diva’s of Dance” hun opwachting op het podium. De internationale hitsuccessen als "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach" lagen bij iedereen nog vers in het geheugen, wat resulteerde in een fantastische show!

Vanuit een zwevende DJ booth zorgde DJ “Gregor Salto” tot slot voor een waanzinnige finaleact waarbij hij de “Overkant” op haar grondvesten liet schudden!

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.