hvproductions

Hollands Glorie

C:akepathHollands Glorie 1.jpgDe grote industriële locatie “Maassilo” in Rotterdam was voor 1 avond volledig omgedoopt tot een “Hollands Glorie” decor. Op de 10e etage, met een overweldigend uitzicht over de stad Rotterdam, voerde de kleuren rood, wit en (delfts) blauw de boventoon. Aangevuld met molens, tulpen, kazen en een compleet weiland met koeien waanden de gasten zich in ultieme Hollandse sferen.

Om 20:00 uur werden de medewerkers & partners ontvangen met een heerlijk stukje Rotterdamse PelgrimkaaC:akepathHollands Glorie.jpgs en een glaasje oranjebitter.

Verschillende oud Hollandse spelen zoals ‘levensgroot 4 op een rij’, ‘sjoelen’ en ‘spijkerpoepen’, zorgden voor veel hilarische situaties. Het spel ‘Ik Hou van Holland’ maakte de Hollandse avond echt compleet. In groepjes werd, door de bekende presentatrice Anouk van Kooijk, de kennis van de spelers getest op het gebied van Hollandse muziek, film, sport en algemene weetjes.

Op een oer Hollandse avond kon natuurlijk een echte smartlappenzanger niet ontbreken! “John Meijer” sloot de avond dan ook groots af! Bekende meezingers van onder andere Jan Smit en Frans Duijts kwamen voorbij, en zorgde tot in de kleine uurtjes voor polonaise! 

 

 

 

 

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.