hvproductions

Een bedrijfsfeest met Hollands thema: Ik hou van Holland

Hollands GlorieIn “Het Oude Tolhuys” te Utrecht barstte het feestgedruis los! Een grote woningcorporatie uit Noord-Holland vierde met haar medewerkers en hun partners een grandioos “Ik hou van Holland” bedrijfsfeest! 

“Het Oude Tolhuys” beschikt over een prachtig Oudhollands plein met diverse kleine proeflokaaltjes, welke door 123bedrijfsfeest volledig waren aangekleed in het “Ik hou van Holland” thema. Kazen, koeien, prachtige Hollandse decors en verspreid over de ruimte honderden tulpen. Alle gasten hadden de taak gekregen zich zo Hollands mogelijk uit te dossen, uiteraard in de kleuren rood, wit, blauw en oranje!

Hollands buffetOm 19:00 uur werden de gasten ontvangen door twee oer-Hollandse kaasmeisjes, die de gasten welkom heetten met een heerlijk glaasje oranjebitter, een blokje kaas en een boerenzakdoek. Gedurende de avond konden de gasten zich hullen in typisch Hollandse kledij en een grappige foto van zichzelf laten maken voor een mooie wand met tulpen en molens!

DJ Harm, diverse oud-Hollandse spelen, het spel “Ik hou van Holland” onder leiding van presentatrice Anouk van Kooijk en een heerlijk Hollands buffet maakten deze “Ik hou van Holland” party helemaal compleet!  

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.